Kakao/ schokolade

Kakao/ schokolade

Indlægaf Torben Jensen » 24. okt 2017, 14:12

Hej jeg kunne godt tænke mig at lave en Brown ale med lidt mere kakao / chokolade eftersmag.
putter man mørk chokolade i eller bruger man kakaonibs , eller hvad har i af forslag

mvh Torben
Torben Jensen
 
Indlæg: 31
Tilmeldt: 31. jan 2016, 15:01

Re: Kakao/ schokolade

Indlægaf Freund » 24. okt 2017, 17:10

Hej Torben

Jeg har søgt på "Chokolade" i søgefeltet oppe i højre hjørne, og fundet denne tråd:
viewtopic.php?f=7&t=9215&hilit=Chokolade

Håber det kan bruges

Hilsen
Freund
Freund
 
Indlæg: 31
Tilmeldt: 16. aug 2017, 20:15
Geografisk sted: 7400 Herning

Re: Kakao/ schokolade

Indlægaf Torben Jensen » 26. okt 2017, 10:50

Super link. Tak
Torben Jensen
 
Indlæg: 31
Tilmeldt: 31. jan 2016, 15:01

Re: Kakao/ schokolade

Indlægaf JayJay » 1. dec 2017, 18:38

Jeg har pt. en stout under gæring, hvor jeg brugte rå kakaopulver. 70 gram til et 20 liters bryg. Om det er en passende mængde, kan jeg dog ikke svare direkte på endnu. Men det er en tidligere DM medaljevindende opskrift
JayJay
 
Indlæg: 28
Tilmeldt: 1. maj 2012, 10:11
Geografisk sted: Odense


Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 4 gæster