Dobbelt gæring med Brettanomyce og safale

Dobbelt gæring med Brettanomyce og safale

Indlægaf Anders D » 26. okt 2017, 12:58

Jeg har planer om mit næste bryg skal være specielt og indeholde nye,og for mit vedkommende, uudforskede område. Håber derfor på et par pointeres
Jeg vil brygge en ale med US-05, gære den halvt ned (tror jeg) og derefter gære videre med brettanomyces troix. Til sidst vil jeg tilsætte egechips som har trukket i portvin.
Både Brett og egechips med portvin er nye områder for mig.
Jeg er i tvivl om hvor langt jeg skal gære ned på første gær, og om det er bedst at starte med US-05?
Skal jeg stikke om mellem de to gærtyper, evt tilsætte ilt?
Hvor lang tid er nrettanomycen om at gæren ned (har hørt at det kan tage mange uger)?
Vh Anders
Anders D
 
Indlæg: 40
Tilmeldt: 5. jan 2014, 19:23

Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 10 gæster