Tripel mæsk?

Tripel mæsk?

Indlægaf Willdew » 26. okt 2017, 18:49

Hej folkens!
Jeg skal brygge en Tripel i morgen, 19 liter med 5.7 kg pilsner, 0.3 kg carapils og noget belgisk gær. En ting jeg dog er meget i tvivl om er mæskningen, har kigget lidt rundt på nettet, nogen foreslår en mæskning med en temperatur på 64 grader, andre 64 grader 30 min, og derefter 70 grader 30 min. Er der nogen der har erfaring med mæskning for sådan en, og hvad med protein rest? Prøver at ramme noget a la westmalle tripel

På forhånd tak :-)
Willdew
 
Indlæg: 71
Tilmeldt: 6. jan 2016, 18:26

Re: Tripel mæsk?

Indlægaf Dalmoseosebryg » 26. okt 2017, 19:02

Jeg ser ingen grund til protein pause jeg ville nok nærmere mæske 64 i 45-60 minutter og de 70 i 15 minutter
Dalmoseosebryg
 
Indlæg: 828
Tilmeldt: 16. nov 2015, 20:44
Geografisk sted: Højelse 4623


Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 5 gæster