Karbonering

Karbonering

Indlægaf Jakobsen » 14. dec 2017, 18:00

Hej

Jeg har haft en færdiggæret os til at stå på en fermentasaurus i 3 uger med 2 bars tryk ved ca. 7-10 grader. Jeg synes dog den mangler en del "brus" Hvad gør jeg forkert her?
Jakobsen
 
Indlæg: 80
Tilmeldt: 22. feb 2015, 13:15

Re: Karbonering

Indlægaf Thage » 14. dec 2017, 20:46

Min BS app siger 1,4 bar ved 10 grader for 2,7vol... Så tænker om det er helt tæt?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Thage
 
Indlæg: 1439
Tilmeldt: 3. okt 2015, 09:37
Geografisk sted: Allerød

Re: Karbonering

Indlægaf Jakobsen » 14. dec 2017, 21:25

Det tænkte jeg godt nok på, jeg hælder det på Cornelius og prøver igen
Jakobsen
 
Indlæg: 80
Tilmeldt: 22. feb 2015, 13:15


Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google Adsense [Bot], Thor og 3 gæster