Den korrekt tid

Den korrekt tid

Indlægaf Photografen » 26. jan 2018, 20:25

Når jeg tænker på når jeg F.eks. Koger pasta, så koger vandet når jeg kommer det i, men det varer lidt inden det koger igen.

Så.....når vandet er 65-67 grader og skal mæske i en time, er det så fra det tidspunkt jeg kommer kornet i eller fra det igen har den rette temp. Og lige sådan efter humlen er kommet ??
Photografen
 
Indlæg: 59
Tilmeldt: 11. sep 2017, 19:50

Re: Den korrekt tid

Indlægaf Borg » 26. jan 2018, 20:33

Du sørger for at mæsketemperaturen rammes præcis, efter at malten er kommet i.
Afhængig af dit udstyr, malttemperatur og vand:malt forhold, vil det betyde, at dig mæskevand skal være 3-4 grader højere end din mæsketemperatur, når du kommer malten i.
Brugeravatar
Borg
 
Indlæg: 4323
Tilmeldt: 28. dec 2009, 17:46
Geografisk sted: Herning


Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: odenselunde og 4 gæster