Etiketter
Re: Etiketter
Hej. Jeg bruger http://www.beerlabilizer.com" onclick="window.open(this.href);return false; og printer herefter på en farve laserprinter. Så glider farverne ikke ud når etiketterne bliver fugtige. Til fastgøring har jeg prøvet mælk men de sidder ikke godt fast. Jeg bruger nu en almindelig limstift som let går af efter et par minutter i vand. Det er meget lavpraktisk men fungerer fint.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Etiketter
Jeg printer med laserprinter og sætter på med mælk.
Det er vigtigt at etiketten er gennemblødt, da den ellers falder af når den tørrer.
Nemt at sætte på, og nemt at fjerne igen.
Hilsen
Freund
Det er vigtigt at etiketten er gennemblødt, da den ellers falder af når den tørrer.
Nemt at sætte på, og nemt at fjerne igen.
Hilsen
Freund
Re: Etiketter
Siden hedder : http://www.beerlabelizer.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Etiketter
Gør fuldstændigt det samme - og det virker perfekt. Det giver bare så meget "street credit" at komme med eget øl med egne etiketter...Freund skrev:Jeg printer med laserprinter og sætter på med mælk.
Det er vigtigt at etiketten er gennemblødt, da den ellers falder af når den tørrer.
Nemt at sætte på, og nemt at fjerne igen.
Hilsen
Freund
mvh
MEOLSEN
MEOLSEN
Re: Etiketter
Tak for svar så blev jeg meget klogere på den del :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Etiketter
Helt gennemblødt.Freund skrev:Jeg printer med laserprinter og sætter på med mælk.
Det er vigtigt at etiketten er gennemblødt, da den ellers falder af når den tørrer.
Nemt at sætte på, og nemt at fjerne igen.
Hilsen
Freund
Dypper du den helt i mælk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Etiketter
Der er sikkert mange måder at få den gennemblødt på.
Med vores hobby er der et utal af måder at komme til samme resultat på.
Jeg gør det at jeg tager en skål på en liter eller mere, kommer mælk i samt 8-10 etiketter i, og lader dem suge til de er gennemblødt.
Vælg ikke for mange af gangen da papiret opløses.
Prøv ad med antallet.
Typen af mælk er ikke afgørende for resultatet.
Jeg har dog ikke prøvet med fx fåre-, gede- eller strudsemælk.
Herfra på flasken, og tørrer det overskydende mælk af med en let fugtig klud.
Vælg ikke konens mærkevare-klude, hvis der findes sådanne i skabene, farvet papir kan smitte af.
Hilsen
Freund
Med vores hobby er der et utal af måder at komme til samme resultat på.
Jeg gør det at jeg tager en skål på en liter eller mere, kommer mælk i samt 8-10 etiketter i, og lader dem suge til de er gennemblødt.
Vælg ikke for mange af gangen da papiret opløses.
Prøv ad med antallet.
Typen af mælk er ikke afgørende for resultatet.
Jeg har dog ikke prøvet med fx fåre-, gede- eller strudsemælk.
Herfra på flasken, og tørrer det overskydende mælk af med en let fugtig klud.
Vælg ikke konens mærkevare-klude, hvis der findes sådanne i skabene, farvet papir kan smitte af.
Hilsen
Freund
Re: Etiketter
Tak for svaret.Freund skrev:Der er sikkert mange måder at få den gennemblødt på.
Med vores hobby er der et utal af måder at komme til samme resultat på.
Jeg gør det at jeg tager en skål på en liter eller mere, kommer mælk i samt 8-10 etiketter i, og lader dem suge til de er gennemblødt.
Vælg ikke for mange af gangen da papiret opløses.
Prøv ad med antallet.
Typen af mælk er ikke afgørende for resultatet.
Jeg har dog ikke prøvet med fx fåre-, gede- eller strudsemælk.
Herfra på flasken, og tørrer det overskydende mælk af med en let fugtig klud.
Vælg ikke konens mærkevare-klude, hvis der findes sådanne i skabene, farvet papir kan smitte af.
Hilsen
Freund
Så lærte jeg lidt nyt.
Syntes det lød lidt vildt at de skulle dyppes helt , havde troed at det var nok at fugte flasken lidt.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Etiketter
Jeg lægger godt nok ikke mine i blød først.
Jeg har en flad tallerken med noget mælk. Lægger etiketten deri og trykker lidt på den så hele bagsiden har fået mælk. Kommer der også mælk på forsiden, så er det ingen skade til.
Så etiketten på flasken, rette til og tørre med en klud, og så sidder den fast.
Har på det seneste også kommet lidt Atamon i mælken for at undgå mugdannelse. Har oplevet det på etiketter på gemmeflasker, hvor der uheldigvis har dannet sig lidt kondens.
Jeg har en flad tallerken med noget mælk. Lægger etiketten deri og trykker lidt på den så hele bagsiden har fået mælk. Kommer der også mælk på forsiden, så er det ingen skade til.
Så etiketten på flasken, rette til og tørre med en klud, og så sidder den fast.
Har på det seneste også kommet lidt Atamon i mælken for at undgå mugdannelse. Har oplevet det på etiketter på gemmeflasker, hvor der uheldigvis har dannet sig lidt kondens.
Hilsen Erik Borg
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Etiketter
Jeg lægger mine med bagsiden opad på et stykke køkkenrulle, og herefter påfører jeg mælken med en bagepensel.
Når jeg har gjort det med ti-tolv stykker, er de første klar til at blive sat på flaskerne. Det giver næsten ingen overskudsmælk, når etiketterne sættes på, og indtil videre er ingen etiketter faldet af.
Mvh Jakob
Når jeg har gjort det med ti-tolv stykker, er de første klar til at blive sat på flaskerne. Det giver næsten ingen overskudsmælk, når etiketterne sættes på, og indtil videre er ingen etiketter faldet af.
Mvh Jakob
-
- Indlæg: 94
- Tilmeldt: 8. jan 2017, 23:10
- Geografisk sted: 7400 Herning
Re: Etiketter
Hej lige et enkelt lille pip angående emnet, jeg har oplevet at hvis man bruger sødmælk falder etiketterne nemmere af, brug skummet eller letmælk, det er proteinet der binder dem, i øvrigt gør jeg som Borg, jeg bruger dog en blækprinter, hvis man er forsigtig virker det fint, et tip bag dine etiketter, hvis du bruger blæk, så bliver de lidt mere vandfaste. ( ca 120grd C)
MVH Uffe Brun
MVH Uffe Brun
Re: Etiketter
Hej, tag og brug en limstift, det er meget meget nemmere. Kristian.
Re: Etiketter
Om det er meget, meget nemmere, er nok afhængig af præferencer. Her prøvet det, men bruger mælk (når jeg absolut vil have mit øl på flasker).kristian skrev:Hej, tag og brug en limstift, det er meget meget nemmere. Kristian.
Men det viser bare, hvor mange muligheder der er.
Hilsen Erik Borg
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Etiketter
En af mine bekendte foreslog at bruge skummetmælk med sukker i, og det virker fint for mig. Jeg hælder det i en dyb tallerken og lægger køkkenrulle i, som er blevet foldet, så det er en "svamp". Den lægger jeg etiketterne på, så de kan ligge og suge til sig, uden at de sejler rundt i suppen.
Årtusinders traditioner for ølbrygning har påvirket selv vores kommunikation: Det er årsagen til, at der i så mange sprog ikke findes et ord for "ikke længere tørstig".