Tilsætning af kandis og maltekstrakt.

Tilsætning af kandis og maltekstrakt.

Indlægaf voneitzen » 7. apr 2018, 07:28

Hejsa.
Jeg har fundet en opskrift som både kræver kandis og maltekstrakt , men der står ikke noget om hvornår i processen det skal tilsætte.
Mit gæt er at det skal koge med de sidste 20 min.
Ang gær , er et brev S 23 nok til ca 10 liter , som gære ved 10 grader.
God weekend der ude.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Brugeravatar
voneitzen
 
Indlæg: 69
Tilmeldt: 21. nov 2017, 13:21

Re: Tilsætning af kandis og maltekstrakt.

Indlægaf sheine » 7. apr 2018, 08:04

Kandis og maltekstrakt kan du tilsætte med 15-20 minutter igen, men du kan også tilsætte det i hele kogeperioden. Hvis du først kommer det i til sidst, skal du regne med mere bitterhed fra humlen pga. lavere urtstyrke.

Jeg vil mene, at et brev til 10 liter er meget passende ved 10 grader.
Brugeravatar
sheine
 
Indlæg: 240
Tilmeldt: 9. aug 2012, 11:53
Geografisk sted: Kbh N


Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 9 gæster