Tilsætning af kandis og maltekstrakt.

Besvar
Brugeravatar
voneitzen
Indlæg: 76
Tilmeldt: 21. nov 2017, 13:21

Tilsætning af kandis og maltekstrakt.

Indlæg af voneitzen »

Hejsa.
Jeg har fundet en opskrift som både kræver kandis og maltekstrakt , men der står ikke noget om hvornår i processen det skal tilsætte.
Mit gæt er at det skal koge med de sidste 20 min.
Ang gær , er et brev S 23 nok til ca 10 liter , som gære ved 10 grader.
God weekend der ude.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Brugeravatar
sheine
Indlæg: 246
Tilmeldt: 9. aug 2012, 11:53
Geografisk sted: Vordingborg

Re: Tilsætning af kandis og maltekstrakt.

Indlæg af sheine »

Kandis og maltekstrakt kan du tilsætte med 15-20 minutter igen, men du kan også tilsætte det i hele kogeperioden. Hvis du først kommer det i til sidst, skal du regne med mere bitterhed fra humlen pga. lavere urtstyrke.

Jeg vil mene, at et brev til 10 liter er meget passende ved 10 grader.
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"