Højt sukker indhold

Højt sukker indhold

Indlægaf Galinn » 9. apr 2018, 05:38

Jeg har noget mjød, som er færdig gæret og har været det meget længe.

Men jeg måler på det og ser at sukkerindholdet er for højt i forhold til det ønskede.

Hvad er smart at gøre?

Starte en ny gæring i det? Kan man det når nu alkohol % er høj på 16 % ?
Hvordan kan det være at min gæring er noget til ende med en alkohol % på 15-16 % også der stadigvæk er højt sukker indhold?
Galinn
 
Indlæg: 10
Tilmeldt: 28. mar 2018, 14:07

Re: Højt sukker indhold

Indlægaf fjorgensen » 9. apr 2018, 12:03

Det er sikkert din gær der har givet op over for alc%, tilsæt en hedvinsgær for at få brugt sukkeret.
keep it simple !
fjorgensen
 
Indlæg: 845
Tilmeldt: 2. apr 2014, 11:57
Geografisk sted: 7451 Sunds

Re: Højt sukker indhold

Indlægaf Galinn » 30. aug 2018, 05:06

fjorgensen skrev:Det er sikkert din gær der har givet op over for alc%, tilsæt en hedvinsgær for at få brugt sukkeret.



Nu hvor den har haft gæret og der er brugt sukker, vil du så anbefale ligeså meget gær, som hvis det var en ny brug eller måske en halvering af gæren?
Galinn
 
Indlæg: 10
Tilmeldt: 28. mar 2018, 14:07

Re: Højt sukker indhold

Indlægaf fjorgensen » 30. aug 2018, 19:22

Galinn skrev:
fjorgensen skrev:Det er sikkert din gær der har givet op over for alc%, tilsæt en hedvinsgær for at få brugt sukkeret.



Nu hvor den har haft gæret og der er brugt sukker, vil du så anbefale ligeså meget gær, som hvis det var en ny brug eller måske en halvering af gæren?

Tror jeg ville tilsætte et helt brev.
keep it simple !
fjorgensen
 
Indlæg: 845
Tilmeldt: 2. apr 2014, 11:57
Geografisk sted: 7451 Sunds


Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster