Højt sukker indhold

Højt sukker indhold

Indlægaf Galinn » 9. apr 2018, 05:38

Jeg har noget mjød, som er færdig gæret og har været det meget længe.

Men jeg måler på det og ser at sukkerindholdet er for højt i forhold til det ønskede.

Hvad er smart at gøre?

Starte en ny gæring i det? Kan man det når nu alkohol % er høj på 16 % ?
Hvordan kan det være at min gæring er noget til ende med en alkohol % på 15-16 % også der stadigvæk er højt sukker indhold?
Galinn
 
Indlæg: 5
Tilmeldt: 28. mar 2018, 14:07

Re: Højt sukker indhold

Indlægaf fjorgensen » 9. apr 2018, 12:03

Det er sikkert din gær der har givet op over for alc%, tilsæt en hedvinsgær for at få brugt sukkeret.
keep it simple !
fjorgensen
 
Indlæg: 812
Tilmeldt: 2. apr 2014, 11:57
Geografisk sted: 7451 Sunds


Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 5 gæster

cron