Pale Ale - Woodcock
: 10. apr 2018, 08:37
Startede brygning af Alen d. 23. januar, 28 ltr..
Nu d. 10. april gærer øllen stadig.
Hvad sker der?
Har brygget denne ale flere gange. Plejer at starte andengæring på flaske efter ca. 3 uger da aktiviteten i gærlåsen er stoppet ca. en uge i forvejen.
Mæsketemperatur 65 grader, OG 1058. Gær SafaleS-04. Gæringstemperatur 18 grader. Tørhumlet.
Gæringen startede efter få timer. Stormgæring ca. to døgn, herefter aftagende gæring til et blob pr. minut i gærlåsen.
For ca. 2 uger siden blev gæringstemperaturen hævet til 23 grader, men pt er der er stadig et blob pr. minut.
Duften fra gærlåsen er tilsyneladende som den skal være.
Er der en af jer der har en forklaring på hvorfor dette bryg "aldrig" bliver færdig.
Nu d. 10. april gærer øllen stadig.
Hvad sker der?
Har brygget denne ale flere gange. Plejer at starte andengæring på flaske efter ca. 3 uger da aktiviteten i gærlåsen er stoppet ca. en uge i forvejen.
Mæsketemperatur 65 grader, OG 1058. Gær SafaleS-04. Gæringstemperatur 18 grader. Tørhumlet.
Gæringen startede efter få timer. Stormgæring ca. to døgn, herefter aftagende gæring til et blob pr. minut i gærlåsen.
For ca. 2 uger siden blev gæringstemperaturen hævet til 23 grader, men pt er der er stadig et blob pr. minut.
Duften fra gærlåsen er tilsyneladende som den skal være.
Er der en af jer der har en forklaring på hvorfor dette bryg "aldrig" bliver færdig.