Hvad gør I af jeres øl....
: 30. apr 2018, 19:19
Kære bryggere.
Jeg begyndte at brygge i dec. 2017 og har nu 12 bryg på cv´et. Det giver jo en hel del øl, når det er bryg á 20 eller 25 ltr. Jeg kan forstå at en del af jer brygger ganske ofte. Det kan jeg godt forstå, man bliver jo grebet af det. Dejlig hobby, og der hele tiden nogle nye opskrifter og processer man gerne vil afprøve.
Men jeg tænker bare, hvis man nu ikke brygger kommercielt, så kan der da hurtigt blive en del man skal igennem. ;-) Det er jo lige før man kunne blive drikfældig, og det er jo ikke sikkert at de første mange bryg man laver, egner sig til gæster, ej heller at familie og venner synes det er rart at skulle igennem en sød, lavalkoholisk væske, hver gang de kommer på besøg. Og ligefrem at skulle hælde noget ud man har brugt mange timer på at bikse sammen, det går heller ikke. Såe, - kunne være sjovt at høre hvad I gør.
Mange hilsner og tak for et godt forum.
Per Nielsen.
Jeg begyndte at brygge i dec. 2017 og har nu 12 bryg på cv´et. Det giver jo en hel del øl, når det er bryg á 20 eller 25 ltr. Jeg kan forstå at en del af jer brygger ganske ofte. Det kan jeg godt forstå, man bliver jo grebet af det. Dejlig hobby, og der hele tiden nogle nye opskrifter og processer man gerne vil afprøve.
Men jeg tænker bare, hvis man nu ikke brygger kommercielt, så kan der da hurtigt blive en del man skal igennem. ;-) Det er jo lige før man kunne blive drikfældig, og det er jo ikke sikkert at de første mange bryg man laver, egner sig til gæster, ej heller at familie og venner synes det er rart at skulle igennem en sød, lavalkoholisk væske, hver gang de kommer på besøg. Og ligefrem at skulle hælde noget ud man har brugt mange timer på at bikse sammen, det går heller ikke. Såe, - kunne være sjovt at høre hvad I gør.
Mange hilsner og tak for et godt forum.
Per Nielsen.