Gær opfører sig forskelligt,..........

Gær opfører sig forskelligt,..........

Indlægaf peos » 20. maj 2018, 10:56

........hvilket de fleste nok er klar over. Men det er ret tydeligt her. 4 startere til pinsens to brygdage, 2 overgær og 2 undergær. Samme urt og samme betingelser i øvrigt.

1 overgær og 1 undergær laver en fin krauzen, og 1 overgær og 1 undergær ser ikke ud til at have nogen aktivitet. Men som det ses af sidste billede, er der i alle 4 dannet en fint lag af nyt gær - så ingen grund til panik :-)
Vedhæftede filer
12 timer.jpg
12 timer
24 timer.jpg
24 timer
36 timer.jpg
36 timer
48 timer.jpg
48 timer
Ny gær.jpg
Ny gær
peos
 
Indlæg: 622
Tilmeldt: 1. dec 2011, 22:09

Re: Gær opfører sig forskelligt,..........

Indlægaf walther » 21. maj 2018, 12:43

Spændende, tak for post.

Husk at lette låget en gang imellem ! :)
walther
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 13. apr 2009, 18:06

Re: Gær opfører sig forskelligt,..........

Indlægaf peos » 21. maj 2018, 16:34

walther skrev:Spændende, tak for post.

Husk at lette låget en gang imellem ! :)

Jeg sætter aldrig pakning i, når jeg laver en starter :-)
peos
 
Indlæg: 622
Tilmeldt: 1. dec 2011, 22:09


Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 9 gæster

cron