Klaring af øllet

Klaring af øllet

Indlægaf hr.øl » 15. aug 2018, 17:49

Hej med jer,

Bare et forsigtigt spørgsmål:

Hvilket produkt er det bedste til at klare øllet med??. Der er mange at vælge imellem og jeg har overvejet Protafloc-tabletter da de tilsyneladende er nemme at arbejde med. Men der er også andre muligheder som Irish Moss og andre.

Jeg har tænkt mig under alle omstændigheder at anvende "Brewers Clarex" da der er glutenallergikere i omgangskredsen. Det giver måske ingen mening at anvende andet end "Brewers Clarex". Jeg kan ikke blive klog på om det også fælder andre proteiner lige så effektivt som de andre midler. Nogen der ved noget om det??

Vh
Hr. Øl
Venlig hilsen
Hr. Øl
20L Braumeister
Sidste bryg: Øl
hr.øl
 
Indlæg: 75
Tilmeldt: 26. apr 2009, 19:13

Re: Klaring af øllet

Indlægaf Dalmoseosebryg » 15. aug 2018, 21:29

Protafloc og irish Moss er mig bekendt det samme.
Kulde og tålmodighed, husblas mv. men hvorfor
Dalmoseosebryg
 
Indlæg: 994
Tilmeldt: 16. nov 2015, 20:44
Geografisk sted: Højelse 4623


Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster