Første forsøg på vin brygning, noget sur

Første forsøg på vin brygning, noget sur

Indlægaf Dandi1511 » 2. sep 2018, 10:00

Hej alle sammen jeg er i gang med mit første forsøg på vin brygning, og er en uge fra at det skulle være færdig og skal omstikkes. testet alkohol procenten og den er omkring 9,5% nu men synes den er noget sur og ville høre om i synes det ville virke hvis jeg hældte 1kg druesukker i det efter jeg har tilsat gær stop og omstikket det PS det er lavet på mirabelle. Tak i forvejen
Mvh Dan nielsen
Dandi1511
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 1. sep 2018, 19:26

Re: Første forsøg på vin brygning, noget sur

Indlægaf fjorgensen » 2. sep 2018, 12:01

Ja, du skal eftersøde når du har slået gæren ihjel, men husker ikke mængden af sukker der skal til. Umiddelbart synes jeg 1 kg lyder af meget.
keep it simple !
fjorgensen
 
Indlæg: 823
Tilmeldt: 2. apr 2014, 11:57
Geografisk sted: 7451 Sunds

Re: Første forsøg på vin brygning, noget sur

Indlægaf Dandi1511 » 2. sep 2018, 13:47

Også når det er 25 liter
Dandi1511
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 1. sep 2018, 19:26

Re: Første forsøg på vin brygning, noget sur

Indlægaf fjorgensen » 2. sep 2018, 14:01

Dandi1511 skrev:Også når det er 25 liter

Hvis du først har kommet det i så er der ingen vej tilbage :-)
Jeg ville prøve mig frem, mål et lille glas vin op og vej det sukker du kommer i og bliv ved indtil du synes det passer, så kan du bag efter gange det op så du får en sukkermængde der passer til de 25 ltr.
keep it simple !
fjorgensen
 
Indlæg: 823
Tilmeldt: 2. apr 2014, 11:57
Geografisk sted: 7451 Sunds


Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster