karbonering sukker?

karbonering sukker?

Indlægaf Benjamin » 5. dec 2018, 23:23

Beersmith skelner mellem "corn" sukker og "table" sukker, ? hvad svarer det mon til i Danmark.
Brugeravatar
Benjamin
 
Indlæg: 779
Tilmeldt: 7. nov 2011, 11:14

Re: karbonering sukker?

Indlægaf mhn » 6. dec 2018, 00:02

Vi har vel ikke majs sukker i Danmark? :-) Men jeg ved ikke om bord sukkeret i USA er på roer.

Vi bruger bare table i vores opskrifter.
mhn
 
Indlæg: 239
Tilmeldt: 22. feb 2017, 16:58

Re: karbonering sukker?

Indlægaf GeheimBrau » 6. dec 2018, 07:30

Benjamin skrev:Beersmith skelner mellem "corn" sukker og "table" sukker, ? hvad svarer det mon til i Danmark.


Corn Sugar (glucose/dextrose mm.) er udvundet af majs
Table Sugar (sucrose) er primært udvundet af sukker rør (USA) og på vore breddegrader af roer

John Palmer har skrevet en god artikel: https://byo.com/article/sweetness-brewi ... -use-them/
GeheimBrau
/Gert
Brugeravatar
GeheimBrau
 
Indlæg: 63
Tilmeldt: 2. apr 2017, 10:24
Geografisk sted: Mosede Strand

Re: karbonering sukker?

Indlægaf Brygfar » 6. dec 2018, 09:01

køb fint rørsukker, så skulle det vel passe :)
Brygfar
 
Indlæg: 30
Tilmeldt: 3. jan 2018, 14:38
Geografisk sted: København SV


Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 6 gæster