karbonering sukker?

Besvar
Brugeravatar
Benjamin
Indlæg: 826
Tilmeldt: 7. nov 2011, 11:14

karbonering sukker?

Indlæg af Benjamin »

Beersmith skelner mellem "corn" sukker og "table" sukker, ? hvad svarer det mon til i Danmark.
mhn
Indlæg: 439
Tilmeldt: 22. feb 2017, 16:58

Re: karbonering sukker?

Indlæg af mhn »

Vi har vel ikke majs sukker i Danmark? :-) Men jeg ved ikke om bord sukkeret i USA er på roer.

Vi bruger bare table i vores opskrifter.
Mvh
Morten

Den ene af to. :-) http://mortenbryg.dk
Brugeravatar
GeheimBrau
Indlæg: 159
Tilmeldt: 2. apr 2017, 10:24
Geografisk sted: 2690 Mosede Strand

Re: karbonering sukker?

Indlæg af GeheimBrau »

Benjamin skrev:Beersmith skelner mellem "corn" sukker og "table" sukker, ? hvad svarer det mon til i Danmark.
Corn Sugar (glucose/dextrose mm.) er udvundet af majs
Table Sugar (sucrose) er primært udvundet af sukker rør (USA) og på vore breddegrader af roer

John Palmer har skrevet en god artikel: https://byo.com/article/sweetness-brewi ... -use-them/" onclick="window.open(this.href);return false;
GeheimBrau
/Gert
Brygfar
Indlæg: 30
Tilmeldt: 3. jan 2018, 14:38
Geografisk sted: København SV

Re: karbonering sukker?

Indlæg af Brygfar »

køb fint rørsukker, så skulle det vel passe :)
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"