Brygning på store åbne gryder

Brygning på store åbne gryder

Indlægaf Masterbrew » 4. apr 2020, 10:38

Kære alle sammen.

Er der nogen der har erfaring med at brygge på store åbne gryder? I såfald er jeg meget interesseret i sparring. Hvor længe kan mæsken fx holde temperaturen fra man hælder malten i? Hvordan styrer i temperaturen. I det hele taget tager jeg gerne imod alle de råd jeg kan få i forhold til at brygge på denne måde.

På forhånd mange tak:)
Masterbrew
 
Indlæg: 4
Tilmeldt: 13. feb 2020, 19:58

Re: Brygning på store åbne gryder

Indlægaf Freund » 4. apr 2020, 11:31

Hvad er en stor gryde?
Du har tidligere spurgt til opstart af kommercielt bryggeri, så tænker det er større end mine gruekedler..

Hilsen
Freund
Freund
 
Indlæg: 291
Images: 1
Tilmeldt: 16. aug 2017, 20:15
Geografisk sted: 7400 Herning

Re: Brygning på store åbne gryder

Indlægaf Masterbrew » 4. apr 2020, 11:46

300 liter
Masterbrew
 
Indlæg: 4
Tilmeldt: 13. feb 2020, 19:58

Re: Brygning på store åbne gryder

Indlægaf admin » 5. apr 2020, 17:27

Det er vores : Fri-BrygBillede

Sendt fra min ONEPLUS A5010 med Tapatalk
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....

www.fribryg.dk
www.facebook.dk/fribryg
Brugeravatar
admin
Site Admin
 
Indlæg: 4730
Images: 447
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Re: Brygning på store åbne gryder

Indlægaf Borg » 5. apr 2020, 19:58

Kører fint med 500 liter på lagertank, 600 liter MLT og 820 liter BK.
Billede
Brugeravatar
Borg
 
Indlæg: 4586
Tilmeldt: 28. dec 2009, 17:46
Geografisk sted: Herning

Re: Brygning på store åbne gryder

Indlægaf elkjr » 6. apr 2020, 07:44

..prøv at kigge her....http://www.garshol.priv.no/blog/
elkjr
 
Indlæg: 785
Tilmeldt: 25. sep 2011, 08:11


Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 10 gæster

cron