Kære alle sammen.
Er der nogen der har erfaring med at brygge på store åbne gryder? I såfald er jeg meget interesseret i sparring. Hvor længe kan mæsken fx holde temperaturen fra man hælder malten i? Hvordan styrer i temperaturen. I det hele taget tager jeg gerne imod alle de råd jeg kan få i forhold til at brygge på denne måde.
På forhånd mange tak:)
Brygning på store åbne gryder
Re: Brygning på store åbne gryder
Hvad er en stor gryde?
Du har tidligere spurgt til opstart af kommercielt bryggeri, så tænker det er større end mine gruekedler..
Hilsen
Freund
Du har tidligere spurgt til opstart af kommercielt bryggeri, så tænker det er større end mine gruekedler..
Hilsen
Freund
Re: Brygning på store åbne gryder
Det er vores : Fri-Bryg
Sendt fra min ONEPLUS A5010 med Tapatalk
Sendt fra min ONEPLUS A5010 med Tapatalk
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Brygning på store åbne gryder
Kører fint med 500 liter på lagertank, 600 liter MLT og 820 liter BK.
Hilsen Erik Borg
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Brygning på store åbne gryder
..prøv at kigge her....http://www.garshol.priv.no/blog/" onclick="window.open(this.href);return false;