Karbonering med frugtsaft

Karbonering med frugtsaft

Indlægaf rasmus12b » 8. maj 2020, 14:20

Jeg har gang i en kølsch som jeg vil krydre med lidt hyldeblomstsmag. Jeg har tænkt mig at anvende en “god” en af slagsen fra supermarkedet, fx Søbogaard eller noget i den dur.

Først havde jeg tænkt at tilføje saften når hovedgæringen var ved at være overstået. Men jeg kom til at tænke på om jeg bare kan tilføje det ved flaskning som en del af det karboneringssukker jeg skal bruge.

Hvad siger i, hvordan ville i gøre?
rasmus12b
 
Indlæg: 3
Tilmeldt: 16. apr 2020, 19:57

Re: Karbonering med frugtsaft

Indlægaf Freund » 8. maj 2020, 17:07

Hej Rasmus

Det lyder lækkert [emoji106]
Om du gærer det med i spanden eller som karbonering giver vel det samme smagsmæssigt.
Personligt ville jeg foretrække gæringen, da det er nemmere at bestemme karboneringen med alm sukker ("plejer").

Men prøv dig frem.
Skriv gerne om resultatet.

Hilsen
Freund
Freund
 
Indlæg: 307
Images: 1
Tilmeldt: 16. aug 2017, 20:15
Geografisk sted: 7400 Herning

Re: Karbonering med frugtsaft

Indlægaf mhn » 8. maj 2020, 18:02

Vi har prøvet det med kirsebærsaft som karbonering for længe siden. Jeg kan se, at vores forsøg på at beregne sukkerværdien af saften er i opskriften. https://beercalc.org/?t=156256
Mvh
Morten

Den ene af to. :-) http://mortenbryg.dk
mhn
 
Indlæg: 365
Tilmeldt: 22. feb 2017, 16:58


Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 6 gæster