af Wolffram » 15. jun 2020, 17:24
Hej
Jeg har nu haft min "Who is your daddy" fra Brewsolution 4 liter (Fg opnåede ved tapning 1002 kun desværre) til at stå til karbonering i en uges tid ved temp. på som opskriften siger 18-23 grader. Jeg har ved flaskning tilsat 3 gr (iflg. opskrift 3-4gr/0,5liter) hvis sukker til 0,5liter. Men nu i sommer varmen er temperaturen i termokassen steget til knap 24 grader. Det står i det køligste rum jeg har.
Hvad kan jeg gøre for at sænke temp. yderligere? Hvilken skade tager øllet, hvi sjeg ikke kan få temp under de 23 grader?
-
Wolffram
-
- Indlæg: 9
- Tilmeldt: 31. okt 2019, 20:41
af Ulriklk » 15. jun 2020, 18:14
Hej
FG lyder ret lavt men ikke som sådan et problem
ved 24 grader går det lidt hurtigere med at få dannet CO2 i øllet, det er sikkert karboneret efter 7 dage men lad det bare stå lidt længere før du sætter det på køl
-
Ulriklk
-
- Indlæg: 23
- Tilmeldt: 2. jul 2017, 14:52
- Geografisk sted: Kongens Lyngby
af Wolffram » 15. jun 2020, 18:42
Ulriklk skrev:Hej
FG lyder ret lavt men ikke som sådan et problem
ved 24 grader går det lidt hurtigere med at få dannet CO2 i øllet, det er sikkert karboneret efter 7 dage men lad det bare stå lidt længere før du sætter det på køl
Tak for svar.
-
Wolffram
-
- Indlæg: 9
- Tilmeldt: 31. okt 2019, 20:41
Tilbage til Generelt om brygning
Hvem er online
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster
|
|