Malt profil NEIPA

Malt profil NEIPA

Indlægaf Mikle » 27. jul 2020, 15:28

Hej medbryggere:)

Jeg har lavet flere forskellige NEIPA opskrifter det seneste år og alle er egentligt blevet gode syns jeg.

Men syns at alle de opskrifter jeg har lavet har haft en noget forskellig malt profil.

Hvad syns i er den bedste malt profil til NEIPA?

Hilsen Mikkel
Mikle
 
Indlæg: 320
Tilmeldt: 16. jul 2017, 15:09
Geografisk sted: Hørsholm

Re: Malt profil NEIPA

Indlægaf ThomasM » 28. jul 2020, 08:07

70% pilsnermalt, 20% hvede og 10 % havregryn det har været godt i dem jeg har lavet
/Thomas
Brugeravatar
ThomasM
 
Indlæg: 175
Tilmeldt: 5. feb 2014, 19:09
Geografisk sted: Nordjylland, ulsted

Re: Malt profil NEIPA

Indlægaf Mikle » 28. jul 2020, 09:09

Okay og de bliver godt “hazy”?
Mikle
 
Indlæg: 320
Tilmeldt: 16. jul 2017, 15:09
Geografisk sted: Hørsholm

Re: Malt profil NEIPA

Indlægaf ThomasM » 28. jul 2020, 11:11

Det vil jeg mene
Vedhæftede filer
428690D2-D70C-4FA0-9011-2A642C82AB77.jpeg
/Thomas
Brugeravatar
ThomasM
 
Indlæg: 175
Tilmeldt: 5. feb 2014, 19:09
Geografisk sted: Nordjylland, ulsted

Re: Malt profil NEIPA

Indlægaf Mikle » 28. jul 2020, 14:07

Hold da op ja den ser lækker ud får helt lyst til sådan en hehe tak for hjælpen
Mikle
 
Indlæg: 320
Tilmeldt: 16. jul 2017, 15:09
Geografisk sted: Hørsholm

Re: Malt profil NEIPA

Indlægaf peos » 28. jul 2020, 18:56

Mikle skrev:Okay og de bliver godt “hazy”?

Hvad gør man egentlig for at få den "hazy" (bortset fra at undlade klaringsmiddel)?
peos
 
Indlæg: 675
Tilmeldt: 1. dec 2011, 22:09

Re: Malt profil NEIPA

Indlægaf Mikle » 28. jul 2020, 18:59

Jamen havregryn og hvede gør dem hazy:)
Mikle
 
Indlæg: 320
Tilmeldt: 16. jul 2017, 15:09
Geografisk sted: Hørsholm

Re: Malt profil NEIPA

Indlægaf peos » 30. jul 2020, 21:27

Har ikke endnu forsøgt mig med en NEIPA, men mine forsøg på hvedeøl er blevet krystalklare, hvilket jo heller ikke er meningen. Så jeg tænkte, at der måske kunne være lidt andre tips.
peos
 
Indlæg: 675
Tilmeldt: 1. dec 2011, 22:09


Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 6 gæster