Malt profil NEIPA

Re: Malt profil NEIPA

Indlægaf Mikle » 11. aug 2020, 08:44

Okay tænker bare at det jo er valset i forvejen
Mikle
 
Indlæg: 336
Tilmeldt: 16. jul 2017, 15:09
Geografisk sted: Hørsholm

Re: Malt profil NEIPA

Indlægaf ThomasM » 12. aug 2020, 14:53

Jeg syntes at selv om de er trykker flade så var de ikke "knækket/åbenet" nok til jeg vil mene de bidraget mest muligt. Derfor valgte jeg og køre dem gennem valsen sammen med alt malten.
Men man skal nok ha styr på sin mæsking da det kan give stuck mash.


Mikle skrev:Okay tænker bare at det jo er valset i forvejen
/Thomas
Brugeravatar
ThomasM
 
Indlæg: 180
Tilmeldt: 5. feb 2014, 19:09
Geografisk sted: Nordjylland, ulsted

Re: Malt profil NEIPA

Indlægaf Mikle » 12. aug 2020, 14:57

Jeg bestille nogle og ser på dem:) tak for hjælpen
Mikle
 
Indlæg: 336
Tilmeldt: 16. jul 2017, 15:09
Geografisk sted: Hørsholm

Foregående

Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 17 gæster