karboneret øl/holdbarhed

Besvar
Photografen
Indlæg: 153
Tilmeldt: 11. sep 2017, 19:50

karboneret øl/holdbarhed

Indlæg af Photografen »

Skål Brygfolket

Efter man har tvangskarboneret sin øl på fustage, hvor længe kan man da have det stående uden nævneværdig tab?
Freund
Indlæg: 377
Tilmeldt: 16. aug 2017, 20:15
Geografisk sted: 7400 Herning

Re: karboneret øl/holdbarhed

Indlæg af Freund »

Hvis du lader være med at drikke af den, er der vel ingen tab
skidemajet-inc
Indlæg: 644
Tilmeldt: 1. okt 2006, 18:22
Geografisk sted: KBH Nordvest
Kontakt:

Re: karboneret øl/holdbarhed

Indlæg af skidemajet-inc »

Meget, meget lang tid..

Hvis fustagen er tæt og du tapper med CO2, kan det stå flere år. Den største risiko er at øllet kommer til at smage anderledes efter et års tid (tabt aroma, etc.) eller at det kan blive surt, hvis der var en lille smule vildgær med fra starten, som ikke kunne smages da du tappede.
Mikkel Mohr Madsen

http://www.lokal" onclick="window.open(this.href);return false;øl.dk
Photografen
Indlæg: 153
Tilmeldt: 11. sep 2017, 19:50

Re: karboneret øl/holdbarhed

Indlæg af Photografen »

Ok....Tak for jeres indspark
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"