Spørgsmål om karbonering af øl.
: 20. okt 2021, 17:30
Spørgsmål om karbonering af øl.
Jeg har haft en leffe blond klon i min Fermizilla under 1 bar tryk, med en ventil på i ca 3 uger ved
20 – 22 Grader Celcius.
Spørgsmålet nu er hvor meget karbonering kan jeg forvente at der er i bryggen på nuværende tidspunkt?
Er der en tabel der kan fortælle lidt om det?
Påtænker at sætte den i koleskabet ved 4 grader og samtidig sætte CO2 på, i ca en uges tid eller, andet til den rette karbonering er opnået.
Men så er spørgsmålet, hvad er den rette karbonering for en leffe blond ?
jeg har fundet denne Keg Carbonation Calculator, på https://www.brewersfriend.com/keg-carbo ... alculator/" onclick="window.open(this.href);return false; som beskriver de forskellige øl, og deres rette karbonering, men den karbonering jeg allered har opnået (og som jeg ikke kender endnu), skal den ikke trækkes fra inden man bruger linket.
Jeg har haft en leffe blond klon i min Fermizilla under 1 bar tryk, med en ventil på i ca 3 uger ved
20 – 22 Grader Celcius.
Spørgsmålet nu er hvor meget karbonering kan jeg forvente at der er i bryggen på nuværende tidspunkt?
Er der en tabel der kan fortælle lidt om det?
Påtænker at sætte den i koleskabet ved 4 grader og samtidig sætte CO2 på, i ca en uges tid eller, andet til den rette karbonering er opnået.
Men så er spørgsmålet, hvad er den rette karbonering for en leffe blond ?
jeg har fundet denne Keg Carbonation Calculator, på https://www.brewersfriend.com/keg-carbo ... alculator/" onclick="window.open(this.href);return false; som beskriver de forskellige øl, og deres rette karbonering, men den karbonering jeg allered har opnået (og som jeg ikke kender endnu), skal den ikke trækkes fra inden man bruger linket.