Så brygges der :)

Indlægaf Jimmi » 29. jun 2006, 13:47

Det har jeg faktisk også gjort :) ville bare lige være helt sikker inden jeg gjorde det.. mit første bryg blev underkarboneret :( anvendte 68 g sukker til 17,5L bryg
Øv ingen bryg igang :(
Jimmi
 
Indlæg: 227
Tilmeldt: 22. mar 2006, 22:04
Geografisk sted: Randers

Indlægaf Jimmi » 5. jul 2006, 21:31

Jep så blev brygget endelig flasket efter knap 3 uger på anden fermentering :)... det smager rigtig godt... selvom varmen er en træls faktor..... der er jo knap 27 grader hvor den skal lagre :(.. men vi må håbe at vaarmen snart aftager :)

40 ½L flasker blev der til

Jimmi
Øv ingen bryg igang :(
Jimmi
 
Indlæg: 227
Tilmeldt: 22. mar 2006, 22:04
Geografisk sted: Randers

Indlægaf Morten » 6. jul 2006, 19:49

Ja ok det er da fint nok ;)

vi glæder os til at høre om smagningen af den
MvH
Morten
http://www.all-grain.dk/
Siden er nede !!!
(9400)
Morten
 
Indlæg: 761
Tilmeldt: 17. jan 2006, 17:02
Geografisk sted: Nørresundby

Foregående

Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 7 gæster