Frysning af malt?

Frysning af malt?

Indlægaf Martin Molich » 19. jun 2006, 14:01

Der er vist noget med at valset malt er bedst inden for de første 14 dage efter valsningen. Men kan man fryse malten ned for at 'forlænge' holdbarheden?

Jeg er nemlig lidt bekymret for om enzmyerne tager skade af nedfrysning...
Martin Molich
 
Indlæg: 216
Tilmeldt: 15. jun 2006, 00:00
Geografisk sted: Brønshøj

Indlægaf Morten » 20. jun 2006, 04:18

tror ikke de tager skade af nedfrysning !
MvH
Morten
http://www.all-grain.dk/
Siden er nede !!!
(9400)
Morten
 
Indlæg: 764
Tilmeldt: 17. jan 2006, 17:02
Geografisk sted: Nørresundby

Indlægaf Anders » 22. jun 2006, 13:12

Put det i køleskab. Det er den anbefaling jeg har set flest steder. Der sker dog ikke noget ved at have det stående længere end de 14 dage, bare det står tørt. Selvfølgelig mister det noget aroma, men jeg har da hørt om folk, der har brygget glimrende øl på 10 gammel malt...

Go' fornøjelse med brygget
/anders
Anders
 
Indlæg: 65
Tilmeldt: 23. mar 2006, 09:51
Geografisk sted: 1350 K

Indlægaf Morten » 22. jun 2006, 15:48

ja jhar også læst det men ikke knust malt der er så gammelt
MvH
Morten
http://www.all-grain.dk/
Siden er nede !!!
(9400)
Morten
 
Indlæg: 764
Tilmeldt: 17. jan 2006, 17:02
Geografisk sted: Nørresundby


Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 9 gæster