Frysning af malt?

Besvar
Martin Molich
Indlæg: 216
Tilmeldt: 15. jun 2006, 01:00
Geografisk sted: Brønshøj

Frysning af malt?

Indlæg af Martin Molich »

Der er vist noget med at valset malt er bedst inden for de første 14 dage efter valsningen. Men kan man fryse malten ned for at 'forlænge' holdbarheden?

Jeg er nemlig lidt bekymret for om enzmyerne tager skade af nedfrysning...
Morten
Indlæg: 767
Tilmeldt: 17. jan 2006, 17:02
Geografisk sted: Nørresundby

Indlæg af Morten »

tror ikke de tager skade af nedfrysning !
MvH
Morten
(9400)
Anders
Indlæg: 65
Tilmeldt: 23. mar 2006, 09:51
Geografisk sted: 1350 K

Indlæg af Anders »

Put det i køleskab. Det er den anbefaling jeg har set flest steder. Der sker dog ikke noget ved at have det stående længere end de 14 dage, bare det står tørt. Selvfølgelig mister det noget aroma, men jeg har da hørt om folk, der har brygget glimrende øl på 10 gammel malt...

Go' fornøjelse med brygget
/anders
Morten
Indlæg: 767
Tilmeldt: 17. jan 2006, 17:02
Geografisk sted: Nørresundby

Indlæg af Morten »

ja jhar også læst det men ikke knust malt der er så gammelt
MvH
Morten
(9400)
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"