Hvad brygger i for tiden ?

Indlægaf admin » 15. jan 2009, 19:23

1800 liter IPA
og 1800 Liter 2bock :-)
og måske snart noget imperial pilsner...

Jens
Brugeravatar
admin
Site Admin
 
Indlæg: 4611
Images: 447
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Indlægaf JensGam » 15. jan 2009, 20:10

I løbet af de næste par måneder skal der brygges:

25L Hvedeøl
50L Pilsner
25L Engelsk IPA (Jeg har rimlig meget engelsk humle jeg skal have brugt.)
25L Amerikansk Stout
25L Amarillo Pale Ale
25L Brown Ale
25L Engelsk Mild
25L Engelsk Pale Ale
50L Koelsch

Så der skal nok blive en del at give sig til.
5000 Odense C
www.jensgam.dk /// www.ohbl.dk
JensGam
 
Indlæg: 331
Images: 5
Tilmeldt: 6. dec 2005, 15:27
Geografisk sted: Odense

Indlægaf beerbuster » 15. jan 2009, 20:44

hva`faen sparer du sammen til Jens....skrumpelever ????? :-)
Med venlig hilsen.
Peter

Omstikning...just say no !..

"He was a wise man who invented beer.
Plato "
Brugeravatar
beerbuster
 
Indlæg: 739
Tilmeldt: 23. jun 2008, 21:45
Geografisk sted: Odense

Indlægaf JensGam » 15. jan 2009, 23:33

Tjaa når jeg har brygget det, så brygger jeg nok ikke før engang i september igen. Brygger aldrig i de varme måneder. Der skal al kølekapacitet bruges til at holde fadøllet koldt :D
5000 Odense C
www.jensgam.dk /// www.ohbl.dk
JensGam
 
Indlæg: 331
Images: 5
Tilmeldt: 6. dec 2005, 15:27
Geografisk sted: Odense

Indlægaf janriis » 16. jan 2009, 04:54

Er først startet med denne fantastiske hobby sidste søndag, hvor jeg bryggede en Bock. I morgen skal der brygges en ESB og Bock'en skal omstikkes for første gang.
janriis
 
Indlæg: 1418
Images: 4
Tilmeldt: 23. sep 2008, 19:23
Geografisk sted: Nykøbing F.

Indlægaf vejgaardzoo » 16. jan 2009, 11:29

Jeg har ikke brygget siden min barley wine 1/11. Den skal flaskes i aften.
I morgen skal jeg i gang med at eksperimentere med frugter og andet godt.
Det skulle gerne blive til 12L hindbær/vanilje porter og 12L chili/lakrids porter.

Der er altså mange gode ideer i Radical Brewing...

Jacob
Brugeravatar
vejgaardzoo
 
Indlæg: 210
Tilmeldt: 22. aug 2008, 06:00
Geografisk sted: Nøvling (9260)

Indlægaf Søren Reinertsen » 16. jan 2009, 11:32

Jeg har de sidste 3 gange lavet portere.

Det der står på tanken lige nu og som skal på flaske i aften eller i morgen er en Porter. Som er baseret op HC fra Vejers.
Tilføjet Byg, Havre, Kaffe og Anis.
Lageret med Egespåner.

Dufter og smager godt inden flaskning. Så det tyder godt :-)

Hilsen
Søren
Søren Reinertsen
 
Indlæg: 93
Tilmeldt: 2. jan 2009, 22:04
Geografisk sted: Horsens

Indlægaf Bryggeren » 18. jan 2009, 16:39

Vi startede i juli 08, og har brygget to gange Brown Ale. På lørdag skal vi lave en simpel IPA direkte fra BeerCalc.

Tiden er lidt knap, så 4-5 brygdage om året bliver nok standarden.
Bryggeren
 
Indlæg: 125
Tilmeldt: 22. jul 2008, 11:22
Geografisk sted: Skødstrup

Indlægaf Pilsner » 18. jan 2009, 16:52

50L Brown Ale på tank

og overvejer at lave en Cider men hvordan
Nyt Site uder opbygning
http://Beermonks.dk
Pilsner
 
Indlæg: 539
Tilmeldt: 28. aug 2008, 21:49
Geografisk sted: Viby J

Indlægaf Boje » 18. jan 2009, 17:08

25 L bock på 2 fermentering.
ca 18 L jule øl fra 2008 på vej i fjern lager ( for kraftig i smag)

Ingen Planer for nye bryg ( kan ikke finde på noget at brygge( lyder sku dumt))
Ingen malt gær humle hjemme hmm der er jo frit valg.

Hilsen Bo
.
Der er altid en måde, hvorpå tingene kan gøres bedre... - Gør det !
Thomas Edison
.
Brugeravatar
Boje
 
Indlæg: 727
Tilmeldt: 4. nov 2007, 22:45
Geografisk sted: 6310 Broager

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlægaf thebat18 » 15. dec 2009, 15:04

Kom frisk med jeres bryg =)
Ellers ser det jo ud til at i ikke laver noget :D

Jeg selv har for 14 dage siden flasket en Bock og en lidt julet IPA. :P

Mine ideer på den anden side af jul, bliver der lavet en røg-øl ud fra et beerkit.
thebat18
 
Indlæg: 137
Tilmeldt: 5. aug 2008, 10:37

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlægaf Søren Reinertsen » 15. dec 2009, 15:14

Jamen det går jo ikke

Der venter på listen (til næste weekend)
En IPA på honning og lyst malt ekstrat og Amarillo humle
En Trippel fra Vejers (All grain)

:-)
Søren Reinertsen
 
Indlæg: 93
Tilmeldt: 2. jan 2009, 22:04
Geografisk sted: Horsens

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlægaf Listende-elg » 15. dec 2009, 15:24

Inspireret af en artikel om "Parti Gyle" (2 bryg af samme mash) i nyeste nummer af BYO, har jeg bestemt mig for at prøve med en stærk gylden belgisk ale (henad Duvel) og en IPA (eller måske en pilsner) til Januar.
Der er lidt lavvande i min beholdning af tomme flasker (=jeg har mange fyldte), så jeg håber at bruge julen på at få rettet lidt op på den situation :o). Vi har ca. 2 meter til loftet i kælderen, og jeg har to stabler med kasser - en med fyldte og en med tomme. Når jeg når loftet i den ene af stablerne er det tid til at brygge eller drikke, afhængigt af hvilken en det er ;o)

Jeg har 20kg pale malt liggende i kælderen og en god stak forskellig humle, så der er rigeligt at arbejde med.

/Kasper
Foreningen til Fremmelse af Stegt Flæsk Med Persillesovs
Listende-elg
 
Indlæg: 170
Tilmeldt: 10. jun 2008, 19:10
Geografisk sted: Bruxelles

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlægaf jakobø » 15. dec 2009, 15:59

der er idag brygget årets andet bryg, det blev en dubbel med jule krydderier, og jeg håber et nå et bryg mere inden julen er ovre, hvad det bliver vil tiden vise. Måske en pale ale.
Brygger lejlighedsvist.
jakobø
 
Indlæg: 1796
Tilmeldt: 2. sep 2006, 09:43
Geografisk sted: 7000 fredericia

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlægaf Tiedt » 15. dec 2009, 16:15

Har en IPA med Cascade og Amarillo humle stående og ploppe.
- også har jeg netop flasket en mørk belgisk ale som har stået en måned efter anden fermenteringen på et egefad. Den har klare toner af fadet, lidt ligesom en portvin. Glæder mig til at den har stået en måneds tid eller to på flasken.
Vh. Christian Tiedt
_________________________________________________________
"Skål"
Venner af Tiedt's bryghus på Facebook:
http://www.facebook.com/groups/129935990417579/
Brugeravatar
Tiedt
 
Indlæg: 650
Images: 0
Tilmeldt: 14. jun 2009, 21:37
Geografisk sted: Roskilde

ForegåendeNæste

Tilbage til Generelt om brygning

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 5 gæster