af JAFU » 19. jun 2020, 04:23
Der er også en hvedeøl på vej hos mig - hvedeøl med et afkog af friske hyldeblomster. Jeg har benyttet lige knap 1,5 hyldeblomstskærm pr. liter øl, hvilket i tidligere bryg har givet en tydelig men ikke dominerende smag af hyldeblomst. Gæren er MJ20 Bavarian Wheat, som efter halvandet døgn nærmest havde gæret færdig. Om en god uges tid skal den flaskes.
-
JAFU
-
- Indlæg: 172
- Tilmeldt: 21. jul 2017, 11:13
- Geografisk sted: Falster
af Peterdanske » 19. jun 2020, 12:20
Dejligt at få denne tråd lidt igang igen, den har været en rigtig god inspirationskilde for mig.
QUID QUID LATINE DICTUM SIT, ALTUM VIDITUR. (Alt hvad der siges på latin lyder dybsindigt.)
-
Peterdanske
-
- Indlæg: 36
- Tilmeldt: 1. apr 2020, 21:04
- Geografisk sted: 6630 Rødding
af admin » 20. jun 2020, 08:34
Tysk land bier :)  Sendt fra min ONEPLUS A5010 med Tapatalk
-

admin
- Site Admin
-
- Indlæg: 4752
- Images: 447
- Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
- Geografisk sted: 7080 Børkop
af RuneV » 21. jun 2020, 06:20
Jeg “brygger” cider.
10 liter af rema1000s den billigste æblejuice og 1 gram tormodgarden gær. Gærer ved 29 grader. Når jeg måler gravity om et par dage, finder jeg lige ud af om der skal lidt lactose i.
Totalt snyd, men tøserne er vilde med det (-:
-
RuneV
-
- Indlæg: 253
- Tilmeldt: 8. feb 2017, 12:34
- Geografisk sted: Hasselager, Århus
af kbh36 » 22. jun 2020, 13:46
Bryggede 50L "Knap-så-pale" i går, delte den i 2, S-04 i den ene, og US-05 i den anden, bare fordi. :) I lørdags fik jeg sat etiketter på min mørke Belgiske og på de 2 Wit bier (også en split batch, den ene med MJ M21, og den anden med MJ M41) der stod til karbonering (ca 150 flasker).
/Klaus Cenosillicaphobia is the fear of an empty beer glass. Jeg har ikke et alkoholproblem, jeg har en hobby.
-
kbh36
-
- Indlæg: 362
- Tilmeldt: 27. dec 2014, 19:43
- Geografisk sted: 4060 Kr. Såby
af jandk » 1. jul 2020, 12:58
I dag er en meget lang brygdag, den står på Pilsner, Double Amerikansk IPA og en Guinness klon. Double IPA ryger i min fermzilla under tryk. Er spændt på om det går bedre denne gang hvor alt er tæt. Første forsøg var ikke overbevisende.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
jandk
-
- Indlæg: 150
- Tilmeldt: 4. jan 2018, 19:51
- Geografisk sted: 7100 Vejle
af RuneV » 1. jul 2020, 13:29
Jeg har brygget dobbelt mæsket imperial stout idag. OG 1122. Har smidt espe kveik i spanden.
-
RuneV
-
- Indlæg: 253
- Tilmeldt: 8. feb 2017, 12:34
- Geografisk sted: Hasselager, Århus
af JAFU » 12. aug 2020, 08:06
Bryggede en røget porter i går. Basismalten er Vienna, og andelen af røgmalt er oppe på 33%. Den har fået et lidt lakridssirup fra start, og lige inden cold crash tilsættes også kaffe. Den plejer at blive rigtig god. Gæringen startede efter to timer, og her til morgen var der 10cm skum på toppen af brygget - heldigvis er der plads til det i brygspanden :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
JAFU
-
- Indlæg: 172
- Tilmeldt: 21. jul 2017, 11:13
- Geografisk sted: Falster
af bormrl » 12. aug 2020, 21:22
Har en 25 L Baltic porter i tanken, skal flaskes søndag. næste bryg bliver en eller anden Julebryg.
-
bormrl
-
- Indlæg: 6
- Tilmeldt: 25. maj 2020, 19:49
af jandk » 13. aug 2020, 05:43
Har en klon af 3 Floyds - Zombie Dust til gæring i øjeblikket. Det vores gæsters og også min absolutte favorit og dette er 3. batch af denne dejlige American Pale Ale. Denne opskrift kan klart anbefales. https://www.youtube.com/watch?v=4esb4Clez-8&t=110sEllers er der lige flasket 15 liter Barley Wine (12%) og 15 liter Russian Imperial Stout (11%) i små flasker. Det er dog gemmeøl som bare skal sættes til side og lagre minimum 1/2 år.
-
jandk
-
- Indlæg: 150
- Tilmeldt: 4. jan 2018, 19:51
- Geografisk sted: 7100 Vejle
af Thor » 2. nov 2020, 19:12
For et stykke tid siden var jeg forbi Svanemølle Bryghus hjemmeside. De har vundet en del medaljer ved DM og jeg faldt liiige over nogle af opskrifterne. For 3 uger siden bryggede jeg guldvinderen fra i år "sorte penge", en Imperiel stout. I går blev det til endnu en vinder "seeyoulator" , en dobbelbock. Så mine egne opskrifter har måtte vige lidt. Om de så også bliver "guldøl" hjemme hos mig må tiden vise. . .
-

Thor
-
- Indlæg: 261
- Tilmeldt: 7. nov 2010, 19:37
- Geografisk sted: 5881 Skårup
Tilbage til Generelt om brygning
Hvem er online
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 12 gæster
|
|