Hvad brygger i for tiden ?Re: Hvad brygger i for tiden ?Tak for tippet om Cider, Christian og Jacob. Det lyder jo let, og er noget jeg vil prøve.
Re: Hvad brygger i for tiden ?jeg har idag brygget brown ale. nu er det ganske vist termostaten i min elgryde skal dø.
jule øllen står stadig på gærtank. men skal tappes i løbet af den næste uge. mon den når at blive klar til jul? Brygger lejlighedsvist.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Er ret sikker på at juleøllen når at bliver klar til jul. Problemet er nok snarere om der er noget tilbage :-) Venlig "Pilsen"
Jan Riis Sørensen http://bryghuset-riis.dk/ facebook.com/riisbryg Twitter: @bryghusetRiis
Re: Hvad brygger i for tiden ?mon ikke der er noget tilbage, jeg har stadig noget af de 13 liter fra 2006
Brygger lejlighedsvist.
Re: Hvad brygger i for tiden ?så er er der brygget farmehouse ale.
En øl brygget de samme metoder som på mange gårde i gamle dage. mæskning imens humlen koger, sparge/tilsætning af humle suppen, tilsætning af rigeligt brunt sukker, nedkøling og gæring. desværre er remedierne ikke autentiske, jeg har desværre ikke lige nogen store egetræs kar, rughalm og brænde fyrede gruekedler. men jeg har faktisk prøvet at brygge med det. Brygger lejlighedsvist.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Hermed videoen (hvis upload virker!) Edit: nope, den var for stor, sorry! Med venlig hilsen
Christian Brygsetup: 25 liter elgryde, pumpe og modstrømskøler. 23 bryg i alt.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Youtube er din ven:) Duff beer for me Duff beer for you, Ill have a duff you have one too.
Re: Hvad brygger i for tiden ?Oho, en ny ven, tak for tippet! (det plejer at være Google, der er min ven, men jeg er blevet lidt skeptisk overfor dem efterhånden).
http://www.youtube.com/watch?v=OhCy_pkE08Q Filmen er af moderat dårlig kvalitet, det var vores _meget_ gamle kamera, men man kan godt skelne "gærmonstre", der mosler rundt! :-) Med venlig hilsen
Christian Brygsetup: 25 liter elgryde, pumpe og modstrømskøler. 23 bryg i alt.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Hvordan gik det med denne? Jeg vil snart brygge lidt belgisk inspireret i påsken og synes artiklen lyder spændende. MVH
Morten "Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day"
Re: Hvad brygger i for tiden ?Der står i dette øjeblik en mæsk i bryggerset som gern skulle blive til 25 liter Märzen/Oktoberfestbier :-)
Re: Hvad brygger i for tiden ?På første gæring har jeg en bock: skal omtikkes torsdag.
På anden gæring en tjekkisk inspireret pils ( min første og så på blødt vand) Skal flaskes torsdag. Hilsen Bo .
Der er altid en måde, hvorpå tingene kan gøres bedre... - Gør det ! Thomas Edison .
Re: Hvad brygger i for tiden ?Har lige flasket en Imperial Stout på 9.2 %.
Øl er beviset på at gud elsker os
Re: Hvad brygger i for tiden ?Hejsa.
Istedet for at starte en ny tråd sprøger jeg bare her. Har brygget min første pale ale, med ca. 10% cara-hell (og ca. 5% hvedemalt) resten pale malt. Men synes den smager utroligt meget af karamel, noget jeg ikke lige synes er vildt delikat. Vil dog gerne have lidt mere fylde som karamelmalt giver. Nogle der har erfaring med karamelmalt der ikke smager så meget af karamel, eller kan jeg bruget noget helt tredje? Mvh. Christian
Re: Hvad brygger i for tiden ?Mindre karamelmalt, højere mæsktemperatur?
Re: Hvad brygger i for tiden ?En belgisk Wit på 2. fermentering, og en IPA står og modner på flaske og cornelius. Samt et par cidere, der skal modne i månedsvis før de bliver rigtig gode (eller eksplodere i flaskerne!)
Med venlig hilsen
Christian Brygsetup: 25 liter elgryde, pumpe og modstrømskøler. 23 bryg i alt.
Tilbage til Generelt om brygning Hvem er onlineBrugere der læser dette forum: Majestic-12 [Bot] og 11 gæster |