Hvidtøl?
-
- Indlæg: 216
- Tilmeldt: 15. jun 2006, 00:00
- Geografisk sted: Brønshøj
-
- Indlæg: 216
- Tilmeldt: 15. jun 2006, 00:00
- Geografisk sted: Brønshøj
-
- Indlæg: 216
- Tilmeldt: 15. jun 2006, 00:00
- Geografisk sted: Brønshøj
-
- Indlæg: 255
- Tilmeldt: 5. dec 2006, 20:21
- Geografisk sted: Aalborg, Nordjylland
hmmm...
Måske i skulle prøve at kontakte Fuglsang (haderslev) og høre om de vil fortælle hvordan man gør? de laver jo hvidtøl....
Jonas
Jonas
Re: hmmm...
Jeg tror, at de stopper gæringen ved at pasteurisere øllen, når en passende forgæring er nået. Men sådan gjorde man ikke i gamle dage!Flensburgeren skrev:Måske i skulle prøve at kontakte Fuglsang (haderslev) og høre om de vil fortælle hvordan man gør? de laver jo hvidtøl....
mvh Poul
www.ohbl.dk
www.ohbl.dk
Det gør de, Chevy og jeg har prøvet at gære videre på hvidt øl, det kan sagtens lade sig gøre. Man ender bare ud med en tynd øl på ca. 4,5%
Så man kan bare bruge en hvidtøl til sin gærstarter.
Så man kan bare bruge en hvidtøl til sin gærstarter.
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Indlæg: 216
- Tilmeldt: 15. jun 2006, 00:00
- Geografisk sted: Brønshøj
Hej igen
Ja, jeg foreslog f.eks. selvsamme kammerat at drikke nogle homebrew efter vi har været i biffen på lørdag, men han siger selv at han har nej-hatten på for tiden pga. specialet. Han afleverer den 16. februar, så jeg spørger lidt mere indgående ind til det dér.
Men hvordan transporterer vi gæren i fald at vi kan skaffe det? Jeg kan se at en del af jer bor i Jylland...! :-)
Ja, jeg foreslog f.eks. selvsamme kammerat at drikke nogle homebrew efter vi har været i biffen på lørdag, men han siger selv at han har nej-hatten på for tiden pga. specialet. Han afleverer den 16. februar, så jeg spørger lidt mere indgående ind til det dér.
Men hvordan transporterer vi gæren i fald at vi kan skaffe det? Jeg kan se at en del af jer bor i Jylland...! :-)
Jeg har set med egne øjne, alm. sukker i alm. øl men ikke i hvidtøl - jeg ved det simpelthen ikke. Men jeg vil våge den påstand at de bruger det der er billigst.Til admin: Hvor sikre er i på at det er maltose der er restsukkeret i hvidtøl, og ikke billig sucose?
Og den hvidtøl vi gærede på kom ret langt ned i FG, så det er nok tæt på 100% forgærbar.
Du kan finde artiklen her inde et eller andet sted.
Jens