sweet stout

Besvar
jakobø
Indlæg: 1796
Tilmeldt: 2. sep 2006, 09:43
Geografisk sted: 7000 fredericia
Kontakt:

sweet stout

Indlæg af jakobø »

jeg planlægger en sweet stout med chokolade. i forbindelse med at få den sød overvejer jeg at justere min mash lidt. da jeg mæsker i 2 gryder overvejer jeg at mæske lidt varmere i den ene, og derved forhåbentlig få mere uforgærbart sukker. lyder det som en dum ide??
chevydk
Indlæg: 913
Tilmeldt: 5. dec 2005, 12:26
Geografisk sted: 7080, Børkop
Kontakt:

Indlæg af chevydk »

Det kan jeg ikke se noget i vejen med.
Du må jo bare danne dig dine egne erfaringer med det.
Mvh.

Søren Ladegaard

"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields
Brugeravatar
admin
Site Admin
Indlæg: 4754
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Indlæg af admin »

Næ.. det minder lidt om dekoktion brygning. hvor man koger en del og hælder det tilbage igen.

Jens
jakobø
Indlæg: 1796
Tilmeldt: 2. sep 2006, 09:43
Geografisk sted: 7000 fredericia
Kontakt:

Indlæg af jakobø »

jeg vil mene det bliver for meget af det gode hvis det hele mæskes ved høj temperatur. men tanken er at benytte nogen af erfaringerne fra hvidtøl til at mæske den ene halvdel. for så at få en sødere øl
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"