WLP002 vs Safale s-04

Michael K
Indlæg: 198
Tilmeldt: 14. feb 2006, 09:09
Geografisk sted: Ringe

Indlæg af Michael K »

chevydk skrev:Jeg har smagt IPA'en, men ved ikke hvilken af dem det var.
Hej Søren.
Det står i midten nederst på etiketten, hvilken en af dem du har smagt.

Jow, den var helt god...
De er i hvert tilfælde væk alle og en. Lige på nær dem vi har sat til side til senere smagning.

Ja, se og få røven forbi Odense. Der står en Belgier og venter på dig i mit skab.
Mvh.

Michael K
chevydk
Indlæg: 913
Tilmeldt: 5. dec 2005, 12:26
Geografisk sted: 7080, Børkop
Kontakt:

Indlæg af chevydk »

Michael K skrev: Ja, se og få røven forbi Odense. Der står en Belgier og venter på dig i mit skab.
Ja ja, skal nok (:0)
Nu har jeg lige en ferie sydpå der skal overståes, jeg rejser i nat.
Når jeg så kommer hjem, er der jo nok lige en 200-300 telefon opkald der skal tages hånd om, så jeg får jo nok travlt.

Mon ikke jeg når det inden så længe.
Mvh.

Søren Ladegaard

"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields
Ovi

Indlæg af Ovi »

Michael K skrev:Så blev der lavet A-B test..
og jeg skal forsøge at beskrive hvad vi er kommet frem til.

De er begge lettere sløret, men WLP 002'eren en anelse mere end Safale'en.

Synsindtrykket er ens. Begge er med et flot skumhoved.

Aroma: Her er der forskel. På en eller anden måde er WLP'en mere humlet og "stritter" mere i duften. Den har også lidt gærduft.
Safale'en er mere samlet og anonym i duftene.

Smagsindtrykket er også forskelligt. Igen er det WLP'en der "stritter"... Den er mere syrlig end Safale'en og til trods for at de er karboneret med samme sukker og mængde, er WLP'en mere karboneret end Safale'en.

I denne øl er det helt klart Safale'en der er bedst.
Den er gæret mere rent op, og øllen er meget mindre kompliceret at drikke.

Håber at min beskrivelse giver mening, ellers må I spørge...
Jeg tror det bekræfter den generelle opfattelse af tørgær som værende mere neutral end de fleste vådgær. Men spændende nok.
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"