Jeg har fundet en vejledning til dig
Den er godnok til et af Lunds systemer, men det er samme fremgangsmåde, som det system du er ved at lave :P
http://lundteknik.dk/infopdf/BrygeksemperMedNimbus.pdf
Lauter Tun
Mvh
Martin Jørgensen
7000 Fredericia
Relax - Don´t worry
Have a homebrew
Mit udstyr http://www.haandbrygforum.dk/viewtopic.php?t=57
Martin Jørgensen
7000 Fredericia
Relax - Don´t worry
Have a homebrew
Mit udstyr http://www.haandbrygforum.dk/viewtopic.php?t=57
Super............ Nu tror jeg sgu at den fes ind... dvs selve mæske processen er noget mere omfattende en jeg lige gik rundt og troede.... men bliver altså ved med at cirkulere urten til den er helt klar og så skruer op for blusset for udmæskning..... men hvad så med dem der ikke mæsker i deres kogekar... de skal altså efterfylde mæskningen med 74 grader varmt vand.....Martin skrev:Jeg har fundet en vejledning til dig
Den er godnok til et af Lunds systemer, men det er samme fremgangsmåde, som det system du er ved at lave :P
http://lundteknik.dk/infopdf/BrygeksemperMedNimbus.pdf
Jimmi
Øv ingen bryg igang :(
Jeps - spargevand hældes over den fra siet malt , for at udvinde det sidste sukker.
Mvh
Martin Jørgensen
7000 Fredericia
Relax - Don´t worry
Have a homebrew
Mit udstyr http://www.haandbrygforum.dk/viewtopic.php?t=57
Martin Jørgensen
7000 Fredericia
Relax - Don´t worry
Have a homebrew
Mit udstyr http://www.haandbrygforum.dk/viewtopic.php?t=57