Da jeg ikke har samme tid. Har jeg valgt at skille mig af med noget af mit udstyr. Derfor sælges følgende.
Komplet brygpakke sælges:
3 år gammel Grainfather med gamle kontrol boks. Dog opgraderet til stc1000 for bedre temperatur styring med modstrømskøler, og brygske. Der er par opgraderinger til den også. Blandt andet med kugleventil i stedet for den originale (den stoppede alt for tit til med alt mulig snalder), og dobbelt isoleret hjemmelavet kappe for at holde temperaturen mere stabil..
2 stk Gærspande (kun brugt få gange) med gærlås og bundventil til eftermontering hvis det skulle have interesse
1 stk hævert
1 stk butterfly kapselpåsætter
1 stk analog hydrometer til måling af sukkerurt
1 stk analog temperatur måler i glas
1 stk måleglas
50 stk guld kapsler
prisen kan forhandles ved hurtig handel
Der kan medfølge flasker 33 cl og evt. første bryg med ved merbetaling (har altid masser af humle og malt på lager, og en masse gode opskrifter).
afhentes i ravnstrup ved viborg. Sendes ikke.
spørgsmål besvares her eller i privat besked. :) Super godt anlæg der altid har fungeret som det skulle. :)
Pris 5000
Grainfather + start kit Sælges
Tilbage til "Køb / Salg / Bytte"
Gå til
- Håndbryg
- ↳ Generelt om brygning
- ↳ sammenlignings eksperimenter
- ↳ Udstyr
- ↳ BrewControl
- ↳ Microprocessor styring til ølbrygning
- ↳ Professionel udstyr
- ↳ Hjemmebar
- ↳ Se mit brygværk
- ↳ BJCP Opskrifter
- ↳ FAQ og Guidelines
- ↳ For øl dommere, og alle andre der har lyst til at spørge en øldommer til råds.
- ↳ Opskrifter
- ↳ klon opskrifter
- ↳ 1. LIGHT LAGER
- ↳ 1A. Lite American Lager
- ↳ 1B. Standard American Lager
- ↳ 1C. Premium American Lager
- ↳ 1D. Munich Helles
- ↳ 1E. Dortmunder Export
- ↳ 2. PILSNER
- ↳ 2A. German Pilsner (Pils)
- ↳ 2B. Bohemian Pilsener
- ↳ 2C. Classic American Pilsner
- ↳ 3. EUROPEAN AMBER LAGER
- ↳ 3A. Vienna Lager
- ↳ 3B. Oktoberfest
- ↳ 4. DARK LAGER
- ↳ 4A. Dark American Lager
- ↳ 4B. Munich Dunkel
- ↳ 4C. Schwarzbier (Black Beer)
- ↳ 5. BOCK
- ↳ 5A. Maibock/Helles Bock
- ↳ 5B. Traditional Bock
- ↳ 5C. Doppelbock
- ↳ 5D. Eisbock
- ↳ 6. LIGHT HYBRID BEER
- ↳ 6A. Cream Ale
- ↳ 6B. Blonde Ale
- ↳ 6C. Kölsch
- ↳ 6D. American Wheat or Rye Beer
- ↳ 7. AMBER HYBRID BEER
- ↳ 7A. Northern German Altbier
- ↳ 7B. California Common Beer
- ↳ 7C. Düsseldorf Altbier
- ↳ 8. ENGLISH PALE ALE
- ↳ 8A. Standard/Ordinary Bitter
- ↳ 8B. Special/Best/Premium Bitter
- ↳ 8c. Extra Special/Strong Bitter (English Pale Ale)
- ↳ 9. SCOTTISH AND IRISH ALE
- ↳ 9A. Scottish Light 60/-
- ↳ 9B. Scottish Heavy 70/-
- ↳ 9C. Scottish Export 80/-
- ↳ 9D. Irish Red Ale
- ↳ 9E. Strong Scotch Ale
- ↳ 10. AMERICAN ALE
- ↳ 10A. American Pale Ale
- ↳ 10B. American Amber Ale
- ↳ 10C. American Brown Ale
- ↳ 11. ENGLISH BROWN ALE
- ↳ 11A. Mild
- ↳ 11B. Southern English Brown
- ↳ 11C. Northern English Brown
- ↳ 12. PORTER
- ↳ 12A. Brown Porter
- ↳ 12B. Robust Porter
- ↳ 12C. Baltic Porter
- ↳ 13. STOUT
- ↳ 13A. Dry Stout
- ↳ 13B. Sweet Stout
- ↳ 13C. Oatmeal Stout
- ↳ 13D. Foreign Extra Stout
- ↳ 13E. American Stout
- ↳ 13F. Russian Imperial Stout
- ↳ 14. INDIA PALE ALE (IPA)
- ↳ 14A. English IPA
- ↳ 14B. American IPA
- ↳ 14C. Imperial IPA
- ↳ 15. GERMAN WHEAT AND RYE BEER
- ↳ 15A. Weizen/Weissbier
- ↳ 15B. Dunkelweizen
- ↳ 15C. Weizenbock
- ↳ 15D. Roggenbier (German Rye Beer)
- ↳ 16. BELGIAN AND FRENCH ALE
- ↳ 16A. Witbier
- ↳ 16B. Belgian Pale Ale
- ↳ 16C. Saison
- ↳ 16D. Bière de Garde
- ↳ 16E. Belgian Specialty Ale
- ↳ 17. SOUR ALE
- ↳ 17A. Berliner Weisse
- ↳ 17B. Flanders Red Ale
- ↳ 17C. Flanders Brown Ale/Oud Bruin
- ↳ 17D. Straight (Unblended) Lambic
- ↳ 17E. Gueuze
- ↳ 17F. Fruit Lambic
- ↳ 18. BELGIAN STRONG ALE
- ↳ 18A. Belgian Blond Ale
- ↳ 18B. Belgian Dubbel
- ↳ 18C. Belgian Tripel
- ↳ 18D. Belgian Golden Strong Ale
- ↳ 18E. Belgian Dark Strong Ale
- ↳ 19. STRONG ALE
- ↳ 19A. Old Ale
- ↳ 19B. English Barleywine
- ↳ 19C. American Barleywine
- ↳ 20. FRUIT BEER
- ↳ 20. Fruit Beer
- ↳ 21. SPICE / HERB / VEGETABLE BEER
- ↳ 21A. Spice, Herb, or Vegetable Beer
- ↳ 21B. Christmas/Winter Specialty Spiced Beer
- ↳ 22. SMOKE-FLAVORED AND WOOD-AGED BEER
- ↳ 22A. Classic Rauchbier
- ↳ 22B. Other Smoked Beer
- ↳ 22C. Wood-Aged Beer
- ↳ 23. SPECIALTY BEER
- ↳ 23. Specialty Beer
- ↳ 24. TRADITIONAL MEAD
- ↳ 24A. Dry Mead
- ↳ 24B. Semi-Sweet Mead
- ↳ 24C. Sweet Mead
- ↳ 25. MELOMEL (FRUIT MEAD)
- ↳ 25A. Cyser
- ↳ 25B. Pyment
- ↳ 25C. Other Fruit Melomel
- ↳ 26. OTHER MEAD
- ↳ 26A. Metheglin
- ↳ 26B. Braggot
- ↳ 26C. Open Category Mead
- ↳ 27. STANDARD CIDER AND PERRY
- ↳ 27A. Common Cider
- ↳ 27B. English Cider
- ↳ 27C. French Cider
- ↳ 27D. Common Perry
- ↳ 27E. Traditional Perry
- ↳ 28. SPECIALTY CIDER AND PERRY
- ↳ 28A. New England Cider
- ↳ 28B. Fruit Cider
- ↳ 28C. Applewine
- ↳ 28D. Other Specialty Cider/Perry
- ↳ Sanitet
- ↳ Hjælp til at komme igang.
- ↳ Mad og øl & øl i mad
- ↳ Køb / Salg / Bytte
- ↳ links til fora/hjemmesider + Info fra håndbrygforum
- ↳ links
- ↳ Øl-Festival
- ↳ Brygger/Lærling
- ↳ Kemi
- ↳ Løst og fast om øl og øloplevelser
- ↳ Cider og vin, eddike.
- ↳ Mjød
- ↳ Gær
- ↳ Bryggerens håndbog
- ↳ Biavlere