Ribbensteg, ølsovs & kartofler.

Kombinering af mad og øl og omvendt.
Besvar

Kan denne opskrift buges til noget, eller skulle jeg hellere have undladet indlægget?

Ja, den er super god!
8
89%
Nej, jeg kan ikke lide SVIN.......
0
Ingen stemmer
Ved ikke, er ikke sulten.
1
11%
 
Afgivne stemmer: 9

chevydk
Indlæg: 913
Tilmeldt: 5. dec 2005, 12:26
Geografisk sted: 7080, Børkop
Kontakt:

Ribbensteg, ølsovs & kartofler.

Indlæg af chevydk »

Så er aftensmaden netop overstået, og det var godt.

Ingredienser:

1kg Ribbensteg
1½kg kartofler
1 glas håndbrygget Belgisk Jule Ale
1,25dl Cremefine

Fremgangsmåde.

Stegen puttes i et ovnfastfad, 3dl vand hældes ved. 5 laurbærblade sættes i det saltede & slidsede svær.
Stegen steges ved 200' i ca. 75 min + grill de sidste 5 min (pas på).

Vandet fra stegen hældes i en gryde, og en svinekraftterning tilsættes.
Øllet og cremefine tilsættes.
Det koges op, krydres- farves efter behov og smag, samt jævnes.

Kartoflerne koges, hmmmm......... :roll:

Varm evt. lidt rødkål til, og mums, det var med garanti godt her.

PS. Man kan tilsætte lidt ribena saft, eller noget tyttebær marmelade til rødkålen, det gør den bestemt ikke dårligere.


Velbekomme. :wink:
Mvh.

Søren Ladegaard

"A woman drove me to drink and I didn't even have the decency to thank her"
W. C. Fields
Martin
Indlæg: 40
Tilmeldt: 6. dec 2005, 12:57
Geografisk sted: Fredericia

Indlæg af Martin »

Et lille hint.

Steg stegen i en kuglegril , eller langtidssteg den - det fortjener den :wink:
Mvh
Martin Jørgensen
7000 Fredericia

Relax - Don´t worry
Have a homebrew
Mit udstyr http://www.haandbrygforum.dk/viewtopic.php?t=57
Besvar

Tilbage til "Mad og øl & øl i mad"