Pulled pork

Kombinering af mad og øl og omvendt.

Re: Pulled pork

Indlægaf Humlejægeren » 25. jul 2012, 12:56

Så er det tid til PP igen.. Nu med sovsen til hmmm 2½ kg kød til 4 mand, er der nu nok ?? ;-)
Brew Strong
Jorkim aka Nikolaj
Humlejægeren
Co-Admin
 
Indlæg: 1864
Tilmeldt: 7. jan 2011, 19:50
Geografisk sted: Horsens (Brædstrup)

Re: Pulled pork

Indlægaf Fotojensen » 25. jul 2012, 13:10

Burde det være, ellers hedder den tynd mave i morgen ;0) husk coleslaw
Venligst
Tommy
The problem with the world is that everyone is a few drinks behind "Humphrey Bogart"
LEV livet, det er til for det samme.
Fotojensen
 
Indlæg: 631
Tilmeldt: 6. mar 2012, 23:45
Geografisk sted: Odense sø

Re: Pulled pork

Indlægaf admin » 25. jul 2012, 13:43

Ja det er nok hvis det er 4 små mænd :-)
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....

www.fribryg.dk
www.facebook.dk/fribryg
Brugeravatar
admin
Site Admin
 
Indlæg: 4623
Images: 447
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Re: Pulled pork

Indlægaf Kokken80 » 26. jul 2012, 18:13

janriis skrev:Hvilken "grisedel" bruger i til pulled pork ? Har hørt en del om pp, men aldrig prøvet det selv. Hvordan styrer man grillen til de der 90-110 grader ?


Brug skulderen istedet for nakken, langt mere smag og saft og væsentlig mindre fedt = noget mere udbytte & bedre produkt ;)

Og rigtig som de skriver, giv den en ordentlig gang tørrub og lad den ligge i minimum 2dage og trække. Husk brun farin til at give den sødme og glem ikke cayennen heller. Den skal have en balance mellem salt, sødme og lidt kick, serveres med vinegar som afslutter cirklen.

Lav evt. en god salat på snittet spidskål der er saltet i en times tid, og herefter vendt med grofthakkede ristede mandler, tørret tranebær, revet gulerødder og en grov sennepsvinaigrethe med vild blomsterhonning.
Kokken80
 
Indlæg: 243
Tilmeldt: 1. feb 2012, 18:56
Geografisk sted: Hjortshøj, Århus

Re: Pulled pork

Indlægaf admin » 26. jul 2012, 19:48

de 90 grader holder du ved at "kun" tænde 10 til 15 heatbeads, og føde den de næste hver 3. time med en håndfuld kul.
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....

www.fribryg.dk
www.facebook.dk/fribryg
Brugeravatar
admin
Site Admin
 
Indlæg: 4623
Images: 447
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Re: Pulled pork

Indlægaf Humlejægeren » 26. jul 2012, 20:02

admin skrev:de 90 grader holder du ved at "kun" tænde 10 til 15 heatbeads, og føde den de næste hver 3. time med en håndfuld kul.

Tak det var lige det jeg manglet..
Brew Strong
Jorkim aka Nikolaj
Humlejægeren
Co-Admin
 
Indlæg: 1864
Tilmeldt: 7. jan 2011, 19:50
Geografisk sted: Horsens (Brædstrup)

Re: Pulled pork

Indlægaf Enerneslo » 26. jul 2012, 21:08

Jeg har også lavet mandeudgaven af den her et par gange. Mums det er guf. :)

http://opskrifter.tv2.dk/article.php?id=49204630
Brugeravatar
Enerneslo
 
Indlæg: 101
Tilmeldt: 30. okt 2011, 20:57
Geografisk sted: Frederikssund

Re: Pulled pork

Indlægaf Holger » 22. sep 2012, 10:14

De få gange der her er blevet lavet pp, bruger jeg også en lille barbecue sovs ved siden af, næste dag bruger jeg resterne i en burger.
Min opskrift på bbq-sauce kommer her:
Brun farin, honning, paprika, lidt karry, salt, peber, lidt tabasco eller engelsk sause og så masser af ketchup. Hele herligheden røres sammen, og trækker et par timer inden brug
Hellhound.dk
Holger
 
Indlæg: 337
Tilmeldt: 2. aug 2012, 11:28
Geografisk sted: Aalborg (Gug)

Foregående

Tilbage til Mad og øl & øl i mad

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst