32% Tactical Nuclear Penguin

Kombinering af mad og øl og omvendt.

32% Tactical Nuclear Penguin

Indlægaf all » 14. aug 2012, 19:45

Hej jeg har lige købt mig

32% Tactical Nuclear Penguin og

41% Sink The Bismarck

der følger patentprop med til bægge flasker øl midt spørgsmål går nu bare på om er disse øl karboneret eller kan de drikkes lidt af gangen lige som en whiskey?
all
 
Indlæg: 227
Tilmeldt: 6. apr 2011, 20:07
Geografisk sted: Aarhus

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlægaf Guinnless » 14. aug 2012, 19:50

Jeg husker den lille smagsprøve jeg har fået af Bismark som helt 'flad'.
mvh
Bjarne
Guinnless
 
Indlæg: 109
Tilmeldt: 29. aug 2008, 10:56
Geografisk sted: Ved Køge Bugt

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlægaf Morten L » 14. aug 2012, 20:18

De er næsten ikke karboneret.

Drik du bare lidt af gangen, men stil dem i køleskabet - og husk at de ikke holder for evigt.
MVH
Morten
"Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day"
Brugeravatar
Morten L
Co-Admin
 
Indlæg: 2428
Tilmeldt: 6. jul 2009, 21:32
Geografisk sted: 9230 Svenstrup J

32% Tactical Nuclear Penguin

Indlægaf bellabryg » 15. aug 2012, 06:33

Jeg ville dog tro, at de ilter relativt hurtigt, og ville nok drikke dem indenfor et par dage efter åbning.
bellabryg
 
Indlæg: 194
Tilmeldt: 23. okt 2011, 16:00
Geografisk sted: København

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlægaf BeerMan » 12. okt 2012, 18:31

Er der nogen herinde der har prøvet at fryse destilere øl ? Jeg gjorde det engang i mine unge dage med noget hvidvin og det gik ret godt ! Blev helt klart stiv :)

Kunne da være sjovt at gøre det med en let humlet og peatet øl ! Tror den kommer på 2do listen !
Duff beer for me Duff beer for you, Ill have a duff you have one too.
Brugeravatar
BeerMan
 
Indlæg: 508
Tilmeldt: 2. jul 2009, 07:06
Geografisk sted: Vejle

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlægaf MonkeyBrew » 17. mar 2013, 21:14

Eisbock er frysedestilleret. Har prøvet det med mjød engang. Den blev næsten som portvin. Så det skal da helt sikkert prøves igen engang. ;)
Monkeybrew - Abegodt øl!

~ Lars Bang Rasmussen ~

http://www.monkeybrew.dk

Mæsketemperature for stilarterne:

viewtopic.php?f=7&t=9792&p=85351&hilit=m%C3%A6sketemperature#p85351
Brugeravatar
MonkeyBrew
 
Indlæg: 4415
Tilmeldt: 26. okt 2006, 21:13
Geografisk sted: 8670 Låsby

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlægaf Clploug » 17. mar 2013, 21:18

Jeg har haft Sink the bismark stående åben er flere måneder og den kunne sagtens drikkes efter så lang tid.
Brugeravatar
Clploug
 
Indlæg: 191
Tilmeldt: 27. mar 2010, 18:17
Geografisk sted: Strøby Egede, Køge

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlægaf JBG » 17. mar 2013, 21:21

MonkeyBrew skrev:Eisbock er frysedestilleret. Har prøvet det med mjød engang. Den blev næsten som portvin. Så det skal da helt sikkert prøves igen engang. ;)

Hvordan gøres det? Bare i en flaske/dunk, og så i fryseren? Det er vel mjøden/øllet der tør først, eller hvordan?
- Jan Graabæk
Brugeravatar
JBG
 
Indlæg: 357
Tilmeldt: 19. nov 2012, 11:07
Geografisk sted: Hygum, Jelling (7300)

32% Tactical Nuclear Penguin

Indlægaf kvikky » 17. mar 2013, 21:21

Jeg kom til det her i ugen. Jeg havde stilt en fustage udenfor, og jeg skulle have den sidste slat tappet på flasker. Da jeg havde tappet det halve af den mængde jeg havde vurderet der var tilbage, kom der ikke mere, og jeg pakkede tappegrejet, og åbnede fustagen for at rengøre den, og hælder lige den sidste slat ud , tror jeg , men der kom en masse iskrystaller ud i stedet, så jeg fik tjekkisk Eispilsner i flaskerne og det smager rigtig godt.
Nu står der en dobbeltipa udenfor, så kan den blive til Barleywine ;-)
kvikky
 
Indlæg: 279
Tilmeldt: 4. sep 2010, 10:51
Geografisk sted: Ryaa, Aabybro

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlægaf SvendTT » 17. mar 2013, 21:33

Smagte Armageddon fra Brewmeister forrige weekend, eftersigende verdens stærkeste øl på 65%

http://www.ratebeer.com/beer/brewmeister-armageddon/188747/

Må sige det var en oplevelse og konceptet med en Eisbock er ret interessant... men 600,- små danske kroner for 33 cl... Så ville jeg nu hellere købe en god whisky :P
Brugeravatar
SvendTT
 
Indlæg: 12
Tilmeldt: 5. mar 2013, 12:58
Geografisk sted: Aalborg

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlægaf MonkeyBrew » 17. mar 2013, 21:36

JBG skrev:
MonkeyBrew skrev:Eisbock er frysedestilleret. Har prøvet det med mjød engang. Den blev næsten som portvin. Så det skal da helt sikkert prøves igen engang. ;)

Hvordan gøres det? Bare i en flaske/dunk, og så i fryseren? Det er vel mjøden/øllet der tør først, eller hvordan?


Lige præcis i fryseren, hvis vejret ikke er til det. ;) Det er "vandet" der fryser først og den del med alkoholen der i teorien bliver tilbage. Der dannes grød is på toppen og det fjerner man med en hul-ske. Jeg havde en kummefryser dengang, og den var vanvittig praktisk da jeg kunne placere hele brygspanden deri. Tror den stod i 2 døgn før jeg fjernede is. Jeg checkede i hvert tilfælde til den nogle gange over de 2 dage. En sjov metode at "forstærke" brygget på.
Monkeybrew - Abegodt øl!

~ Lars Bang Rasmussen ~

http://www.monkeybrew.dk

Mæsketemperature for stilarterne:

viewtopic.php?f=7&t=9792&p=85351&hilit=m%C3%A6sketemperature#p85351
Brugeravatar
MonkeyBrew
 
Indlæg: 4415
Tilmeldt: 26. okt 2006, 21:13
Geografisk sted: 8670 Låsby

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlægaf MonkeyBrew » 17. mar 2013, 21:38

kvikky skrev:Jeg kom til det her i ugen. Jeg havde stilt en fustage udenfor, og jeg skulle have den sidste slat tappet på flasker. Da jeg havde tappet det halve af den mængde jeg havde vurderet der var tilbage, kom der ikke mere, og jeg pakkede tappegrejet, og åbnede fustagen for at rengøre den, og hælder lige den sidste slat ud , tror jeg , men der kom en masse iskrystaller ud i stedet, så jeg fik tjekkisk Eispilsner i flaskerne og det smager rigtig godt.
Nu står der en dobbeltipa udenfor, så kan den blive til Barleywine ;-)


Hæhæ, eispils og iipa (isipa) lyder som spændende projekter. ;)
Monkeybrew - Abegodt øl!

~ Lars Bang Rasmussen ~

http://www.monkeybrew.dk

Mæsketemperature for stilarterne:

viewtopic.php?f=7&t=9792&p=85351&hilit=m%C3%A6sketemperature#p85351
Brugeravatar
MonkeyBrew
 
Indlæg: 4415
Tilmeldt: 26. okt 2006, 21:13
Geografisk sted: 8670 Låsby


Tilbage til Mad og øl & øl i mad

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst