Side 1 af 1

32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg: 14. aug 2012, 19:45
af all
Hej jeg har lige købt mig

32% Tactical Nuclear Penguin og

41% Sink The Bismarck

der følger patentprop med til bægge flasker øl midt spørgsmål går nu bare på om er disse øl karboneret eller kan de drikkes lidt af gangen lige som en whiskey?

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg: 14. aug 2012, 19:50
af Guinnless
Jeg husker den lille smagsprøve jeg har fået af Bismark som helt 'flad'.
mvh
Bjarne

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg: 14. aug 2012, 20:18
af Morten L
De er næsten ikke karboneret.

Drik du bare lidt af gangen, men stil dem i køleskabet - og husk at de ikke holder for evigt.

32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg: 15. aug 2012, 06:33
af bellabryg
Jeg ville dog tro, at de ilter relativt hurtigt, og ville nok drikke dem indenfor et par dage efter åbning.

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg: 12. okt 2012, 18:31
af BeerMan
Er der nogen herinde der har prøvet at fryse destilere øl ? Jeg gjorde det engang i mine unge dage med noget hvidvin og det gik ret godt ! Blev helt klart stiv :)

Kunne da være sjovt at gøre det med en let humlet og peatet øl ! Tror den kommer på 2do listen !

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg: 17. mar 2013, 21:14
af MonkeyBrew
Eisbock er frysedestilleret. Har prøvet det med mjød engang. Den blev næsten som portvin. Så det skal da helt sikkert prøves igen engang. ;)

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg: 17. mar 2013, 21:18
af Clploug
Jeg har haft Sink the bismark stående åben er flere måneder og den kunne sagtens drikkes efter så lang tid.

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg: 17. mar 2013, 21:21
af JBG
MonkeyBrew skrev:Eisbock er frysedestilleret. Har prøvet det med mjød engang. Den blev næsten som portvin. Så det skal da helt sikkert prøves igen engang. ;)

Hvordan gøres det? Bare i en flaske/dunk, og så i fryseren? Det er vel mjøden/øllet der tør først, eller hvordan?

32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg: 17. mar 2013, 21:21
af kvikky
Jeg kom til det her i ugen. Jeg havde stilt en fustage udenfor, og jeg skulle have den sidste slat tappet på flasker. Da jeg havde tappet det halve af den mængde jeg havde vurderet der var tilbage, kom der ikke mere, og jeg pakkede tappegrejet, og åbnede fustagen for at rengøre den, og hælder lige den sidste slat ud , tror jeg , men der kom en masse iskrystaller ud i stedet, så jeg fik tjekkisk Eispilsner i flaskerne og det smager rigtig godt.
Nu står der en dobbeltipa udenfor, så kan den blive til Barleywine ;-)

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg: 17. mar 2013, 21:33
af SvendTT
Smagte Armageddon fra Brewmeister forrige weekend, eftersigende verdens stærkeste øl på 65%

http://www.ratebeer.com/beer/brewmeister-armageddon/188747/

Må sige det var en oplevelse og konceptet med en Eisbock er ret interessant... men 600,- små danske kroner for 33 cl... Så ville jeg nu hellere købe en god whisky :P

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg: 17. mar 2013, 21:36
af MonkeyBrew
JBG skrev:
MonkeyBrew skrev:Eisbock er frysedestilleret. Har prøvet det med mjød engang. Den blev næsten som portvin. Så det skal da helt sikkert prøves igen engang. ;)

Hvordan gøres det? Bare i en flaske/dunk, og så i fryseren? Det er vel mjøden/øllet der tør først, eller hvordan?


Lige præcis i fryseren, hvis vejret ikke er til det. ;) Det er "vandet" der fryser først og den del med alkoholen der i teorien bliver tilbage. Der dannes grød is på toppen og det fjerner man med en hul-ske. Jeg havde en kummefryser dengang, og den var vanvittig praktisk da jeg kunne placere hele brygspanden deri. Tror den stod i 2 døgn før jeg fjernede is. Jeg checkede i hvert tilfælde til den nogle gange over de 2 dage. En sjov metode at "forstærke" brygget på.

Re: 32% Tactical Nuclear Penguin

Indlæg: 17. mar 2013, 21:38
af MonkeyBrew
kvikky skrev:Jeg kom til det her i ugen. Jeg havde stilt en fustage udenfor, og jeg skulle have den sidste slat tappet på flasker. Da jeg havde tappet det halve af den mængde jeg havde vurderet der var tilbage, kom der ikke mere, og jeg pakkede tappegrejet, og åbnede fustagen for at rengøre den, og hælder lige den sidste slat ud , tror jeg , men der kom en masse iskrystaller ud i stedet, så jeg fik tjekkisk Eispilsner i flaskerne og det smager rigtig godt.
Nu står der en dobbeltipa udenfor, så kan den blive til Barleywine ;-)


Hæhæ, eispils og iipa (isipa) lyder som spændende projekter. ;)