Okse mørbrad og øl

Kombinering af mad og øl og omvendt.

Okse mørbrad og øl

Indlægaf BryggerenDK » 10. sep 2012, 13:38

I lørdags sprængte mig og konen madbudgettet og købte luksus oksemørbrad i Metro. Har ALDRIG smagt så mørt kød og med en hjemmebrygget hvede til at skylle retten ned med, var lykken gjort.

Det bliver helt sikkert ikke sidste gang vi fråser med madbudgettet :)
BryggerenDK
 
Indlæg: 4
Tilmeldt: 10. sep 2012, 13:25

Re: Okse mørbrad og øl

Indlægaf Christian Ernstsen » 23. sep 2012, 08:52

Det lyder lækkert! Hvede ville nok ikke være mit førstevalg, men nu er jeg også mest til 'tunge', mørke øl - hvilken slags hvedeøl serverede du til?
Med venlig hilsen
Christian
- BV Håndbryg
Brygsetup: 25 liter elgryde, pumpe og modstrømskøler. 23 bryg i alt.
Brugeravatar
Christian Ernstsen
 
Indlæg: 772
Tilmeldt: 28. okt 2009, 12:21
Geografisk sted: Todbjerg (lige nord for Århus)


Tilbage til Mad og øl & øl i mad

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster