Side 1 af 1

Brown ale is

Indlæg: 4. okt 2013, 19:17
af janriis
Fandt lige denne: http://www.meyersmadhus.dk/da/opskrifte ... ecipeid=54

Må da prøves i ismaskinen :-)

Re: Brown ale is

Indlæg: 5. okt 2013, 18:34
af Boje
Ser spændende ud også kan den også laves i snyde version, hvis man ikke lige har en ismaskine.

Bo

Re: Brown ale is

Indlæg: 5. okt 2013, 21:38
af ApS bryggeren
Som jeg læser opskriften kan man bare røre siruppen i en liter vaniljeis
Det skal få helt klart prøves

Hilsen

Martin

Re: Brown ale is

Indlæg: 21. apr 2014, 18:37
af peos
janriis skrev:Fandt lige denne: http://www.meyersmadhus.dk/da/opskrifte ... ecipeid=54

Må da prøves i ismaskinen :-)

Jeg lavede den her i påsken med en god stout, som ikke blev kogt ind, og med hakket, mørk chokolade i. Det kan varmt anbefales :-)

Re: Brown ale is

Indlæg: 22. apr 2014, 04:35
af janriis
Du må da godt smide en opskrift :-)

Re: Brown ale is

Indlæg: 18. sep 2017, 19:09
af Hyldebo
Kode: Vælg alt
[code][/code]
hej Alle

Jeg synes ikke lige at kunne finde opskriften eller i det hele taget meyersmadhus.dk, men jeg fandt dette

http://www.madabc.dk/0/%C3%B8l-is---brown-ale-is
Har dog ikke prøvet den endnu selv...

Re: Brown ale is

Indlæg: 21. sep 2017, 11:17
af Ousen
Jeg har med ret stort held lavet nedenstående.

Kog en Imperial Coffee Vanilla Porter fra Ugly Duck ind til knap en dl og køl ned.

Pisk 3dl fløde let og bland med en dåse kondenseret mælk. Kør det sammen med siruppen i en ismaskine i 45-60 minutter.

Øllets kan, hvis man af uforklarlige årsager skulle ønske det, udskiftes med smeltet chokolade eller espresso.

Re: Brown ale is

Indlæg: 21. sep 2017, 12:32
af Holger
Da jeg arbejde som kok på et hotel, lavede vi alt isen selv, almindelig is og islagkager m.m.
Der brugte vi en grund påskrift, hvor past. æggeblommer blev pisket tykt op luftigt sammen med flormelis, jo længere det piskes jo bedre. Dette vendes forsigtigt i stift pisket flødeskum. Forsigtigt, da man ikke vil piske luften ud af det der skal ende med og blive til is. Så var det bare på frost, og så havde man is. Grund opskriften kan tilsættes forskellige former for indkogte sirupper m.m. Man skal bare huske, inden man fryser det ned, at det gerne må smage af lidt for meget, da noget af smagen den forsvinder ved frysningen.
Skal selv bruge den grundopskrift, til og eksperimentere med ølsirupper m.m. herunder porter, stout, barleywine samt belgisk quad :)