Højreb sous vide

Kombinering af mad og øl og omvendt.
Besvar
janriis
Indlæg: 1417
Tilmeldt: 23. sep 2008, 19:23
Geografisk sted: Nykøbing F.

Højreb sous vide

Indlæg af janriis »

Hej alle

Har købt en højrebssteg på 2,8 kg. Den er ca 10-15 cm tyk. Havde tænkt mig at give den 10 timer i gryden ved 56 grader. Er det helt ved siden af ?
Venlig "Pilsen"

Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
Brugeravatar
admin
Site Admin
Indlæg: 4754
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Re: Højreb sous vide

Indlæg af admin »

http://www.madpassionen.dk/nytmadforum/ ... f=4&t=1518" onclick="window.open(this.href);return false;

Jeg ville nok selv give den 10 timer, som du selv skriver - jeg har dog kun selv erfaring fra oksetyndsteg og det skal ofte have meget mere.
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....

http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
janriis
Indlæg: 1417
Tilmeldt: 23. sep 2008, 19:23
Geografisk sted: Nykøbing F.

Re: Højreb sous vide

Indlæg af janriis »

Lyder fint. Tror jeg sætter PID'en til 55. Min Lidl gryde har det med at skyde over med en grad eller 2.
Venlig "Pilsen"

Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
Brugeravatar
BeerMan
Indlæg: 508
Tilmeldt: 2. jul 2009, 07:06
Geografisk sted: Vejle
Kontakt:

Re: Højreb sous vide

Indlæg af BeerMan »

Af personlig preference sætter jeg altid oksekød til 58,5, der syntes jeg bedst om smag/tekstur !
Duff beer for me Duff beer for you, Ill have a duff you have one too.
janriis
Indlæg: 1417
Tilmeldt: 23. sep 2008, 19:23
Geografisk sted: Nykøbing F.

Re: Højreb sous vide

Indlæg af janriis »

BeerMan skrev:Af personlig preference sætter jeg altid oksekød til 58,5, der syntes jeg bedst om smag/tekstur !
Hvordan er kødet så. Er det svagt rosa som en roastbeef eller er det stadig rødt ?
Venlig "Pilsen"

Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
Brugeravatar
BeerMan
Indlæg: 508
Tilmeldt: 2. jul 2009, 07:06
Geografisk sted: Vejle
Kontakt:

Re: Højreb sous vide

Indlæg af BeerMan »

janriis skrev:
BeerMan skrev:Af personlig preference sætter jeg altid oksekød til 58,5, der syntes jeg bedst om smag/tekstur !
Hvordan er kødet så. Er det svagt rosa som en roastbeef eller er det stadig rødt ?
Ja, det er mest svagt rosa ala roastbeef, den her bandit er tilberedt ved 58,5
Billede
Duff beer for me Duff beer for you, Ill have a duff you have one too.
Post2martin
Indlæg: 184
Tilmeldt: 22. mar 2012, 20:40
Geografisk sted: Hobro

Re: Højreb sous vide

Indlæg af Post2martin »

Sætter altid oksekød ved 55 grader og gerne i op til 20 timer. Så er det rødt og super mørt
Brugeravatar
Broder Jacob
Indlæg: 508
Tilmeldt: 4. okt 2013, 18:33
Geografisk sted: Emmabodavej 19f, 4450 Jyderup

Re: Højreb sous vide

Indlæg af Broder Jacob »

Må jeg anbefale en hjemmeside som går grundigt til værks om madlavning herunder langtidsstegning af kød.

Min metode er at proppe en termometersonde op i dyret hvor det er tykkest og en anden til at hænge frit i ovenrummet, så jeg reelt ved hvilken temp. der er .

www. kvalimad.dk
Øl= en masse i en energisk fart
Omregnet
En masse øl i en fart= energi
Brugeravatar
Nimbus39
Indlæg: 3392
Tilmeldt: 27. jun 2010, 09:52
Geografisk sted: Greve (Mosede Strand)
Kontakt:

Re: Højreb sous vide

Indlæg af Nimbus39 »

Broder Jacob skrev:Må jeg anbefale en hjemmeside som går grundigt til værks om madlavning herunder langtidsstegning af kød.

Min metode er at proppe en termometersonde op i dyret hvor det er tykkest og en anden til at hænge frit i ovenrummet, så jeg reelt ved hvilken temp. der er .

http://www.kvalimad.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
Det er lidt svært ved Sous Vide da det ikke laves i en ovn ;-)
Jeg fik det her i julegave: http://www.tbsgrillshop.dk/Shop/kamado- ... meter.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Det skulle være rigtig godt til netop det du anbefaler, og det skal prøves med oksefilet nytårsaften i min WSM.
Buy a man a beer and he wastes an hour. Teach a man to brew and he wastes a lifetime.
http://bryggeri.landly.dk
http://www.facebook.com/bryggerilandly
http://beersmithrecipes.com/listrecipes/2810/nimbus39
Brugeravatar
admin
Site Admin
Indlæg: 4754
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Sv: Højreb sous vide

Indlæg af admin »

Hvordan blev det ?

Sendt fra min HTC One S med Tapatalk2
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....

http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
janriis
Indlæg: 1417
Tilmeldt: 23. sep 2008, 19:23
Geografisk sted: Nykøbing F.

Re: Højreb sous vide

Indlæg af janriis »

Den blev rigtig fin, måske en anelse for mør. Den fik 56 grader i 12 timer. Næste gang nøjes jeg med 10.
Venlig "Pilsen"

Jan Riis Sørensen
http://bryghuset-riis.dk/" onclick="window.open(this.href);return false;
facebook.com/riisbryg
Twitter: @bryghusetRiis
Besvar

Tilbage til "Mad og øl & øl i mad"