Tripel mæsk?

Besvar
Willdew
Indlæg: 81
Tilmeldt: 6. jan 2016, 18:26

Tripel mæsk?

Indlæg af Willdew »

Hej folkens!
Jeg skal brygge en Tripel i morgen, 19 liter med 5.7 kg pilsner, 0.3 kg carapils og noget belgisk gær. En ting jeg dog er meget i tvivl om er mæskningen, har kigget lidt rundt på nettet, nogen foreslår en mæskning med en temperatur på 64 grader, andre 64 grader 30 min, og derefter 70 grader 30 min. Er der nogen der har erfaring med mæskning for sådan en, og hvad med protein rest? Prøver at ramme noget a la westmalle tripel

På forhånd tak :-)
Dalmoseosebryg
Indlæg: 1167
Tilmeldt: 16. nov 2015, 20:44
Geografisk sted: Højelse 4623

Re: Tripel mæsk?

Indlæg af Dalmoseosebryg »

Jeg ser ingen grund til protein pause jeg ville nok nærmere mæske 64 i 45-60 minutter og de 70 i 15 minutter
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"