Meget koldt øl

Besvar
langballebryggeren
Indlæg: 36
Tilmeldt: 2. mar 2014, 19:23

Meget koldt øl

Indlæg af langballebryggeren »

Har brygget en dobbelt bock som juleøllet, og har efter endt gæring, i en kummefryser med ekstern termostat styring, hævet temp til 19 grader og tog varmekilden fra . Det gik dog lidt for stærkt nedad og satte styringen til igen men tog fejl af varme og køling og har nu 50 l frossen julebryg . Spørgsmålet er nu om man kan tø skidtet op , måske tilsætte gær, sukker og flaske det, eller om det er ud i kloarken . Øv øv øv
Brugeravatar
Borg
Indlæg: 4741
Tilmeldt: 28. dec 2009, 17:46
Geografisk sted: Herning

Re: Meget koldt øl

Indlæg af Borg »

Tø det stille op, og fortsæt som du plejer. Gæren skal nok vågne til karboneringen.
Hilsen Erik Borg
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
langballebryggeren
Indlæg: 36
Tilmeldt: 2. mar 2014, 19:23

Re: Meget koldt øl

Indlæg af langballebryggeren »

Tak for svaret . Det har reddet hvis ikke julen så ihvertfald humøret . Hvis julegåsen har brug for 3 dages optøning i køleskab må jeg nok væbne mig med tålmodighed med 50 l øl
Brugeravatar
admin
Site Admin
Indlæg: 4754
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Re: Meget koldt øl

Indlæg af admin »

Jeg har prøvet det samme med 50 liter brownale, det blev til fin øl, det blev ikke engang uklar.

Sendt fra min HUAWEI VNS-L31 med Tapatalk
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....

http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Brugeravatar
Broder Jacob
Indlæg: 508
Tilmeldt: 4. okt 2013, 18:33
Geografisk sted: Emmabodavej 19f, 4450 Jyderup

Re: Meget koldt øl

Indlæg af Broder Jacob »

Der er oplagt potentiale til en eisbock :-)
Øl= en masse i en energisk fart
Omregnet
En masse øl i en fart= energi
langballebryggeren
Indlæg: 36
Tilmeldt: 2. mar 2014, 19:23

Re: Meget koldt øl

Indlæg af langballebryggeren »

For sent . Den er tøet op , så nu er det på flaske og at vente på resultatet . Må nok hellere smage med korte melllemrum
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"