Hej jeg kunne godt tænke mig at lave en Brown ale med lidt mere kakao / chokolade eftersmag.
putter man mørk chokolade i eller bruger man kakaonibs , eller hvad har i af forslag
mvh Torben
Kakao/ schokolade
Re: Kakao/ schokolade
Hej Torben
Jeg har søgt på "Chokolade" i søgefeltet oppe i højre hjørne, og fundet denne tråd:
http://haandbrygforum.dk/viewtopic.php? ... =Chokolade" onclick="window.open(this.href);return false;
Håber det kan bruges
Hilsen
Freund
Jeg har søgt på "Chokolade" i søgefeltet oppe i højre hjørne, og fundet denne tråd:
http://haandbrygforum.dk/viewtopic.php? ... =Chokolade" onclick="window.open(this.href);return false;
Håber det kan bruges
Hilsen
Freund
Re: Kakao/ schokolade
Jeg har pt. en stout under gæring, hvor jeg brugte rå kakaopulver. 70 gram til et 20 liters bryg. Om det er en passende mængde, kan jeg dog ikke svare direkte på endnu. Men det er en tidligere DM medaljevindende opskrift