Jeg har brygget mange all grain bryg, men aldrig prøvet ekstrakt.
kunne godt tænke mig at lave en black ipa - og vil høre om nogen har en god op skrift - kun på malten - sammensætningen, type, mængder osv. Hvilken type mørk malt skal man bruge - skal ikke være kakao eller chokolade, men mere tør...
Bare sådan til en lille 25-30 liters bryg.
Black ipa på malt ekstrakt
- GeheimBrau
- Indlæg: 161
- Tilmeldt: 2. apr 2017, 11:24
- Geografisk sted: 2690 Mosede Strand
Re: Black ipa på malt ekstrakt
Fandt to opskrifter på BYO på ekstrakt og all grain, så du kan sammenligne resultaterne :-)
Oven i købet med den oprindelige type-betegnelse (Cascadian Dark Ale), som den "politiske korrekthed" i Boulder senere omdøbte til en sort indisk pale ale... (søg på "Free Cascadia").
https://byo.com/article/birth-of-a-new- ... -dark-ale/
Oven i købet med den oprindelige type-betegnelse (Cascadian Dark Ale), som den "politiske korrekthed" i Boulder senere omdøbte til en sort indisk pale ale... (søg på "Free Cascadia").
https://byo.com/article/birth-of-a-new- ... -dark-ale/
GeheimBrau
/Gert
/Gert
Re: Black ipa på malt ekstrakt
Thanks - Ser godt! :-)