termometer knækkede i urten
termometer knækkede i urten
Jeg kom til at knække mit termometer under mæskningen, hvilket gjorde, at der løb en smule rød væske ud i urten. Er det farligt at drikke det færdige øl? Jeg har læst , at den type termometer jeg bruger ikke indeholder kviksølv, men ethanol eller lign. Det er et basic gul termometer.
Re: termometer knækkede i urten
Tror ikke du behøver, at være bekymret, så længe det ikke indeholder kviksølv og jeg tror heller ikke, at man sælger termometre med kviksølv til brygning/bolcher mm.
Jeg tabte selv et termometer, som jeg havde købt i en brygforretning og der var ingen problemer, mængden af væske er alt for lille.
Jeg ville være mere bekymret for evt. små stykker glasskår.
Jeg tabte selv et termometer, som jeg havde købt i en brygforretning og der var ingen problemer, mængden af væske er alt for lille.
Jeg ville være mere bekymret for evt. små stykker glasskår.
Re: termometer knækkede i urten
Personligt ville jeg ikke drikke det, uden at vide præcis hvad væsken bestod af.