Jeg har noget mjød, som er færdig gæret og har været det meget længe.
Men jeg måler på det og ser at sukkerindholdet er for højt i forhold til det ønskede.
Hvad er smart at gøre?
Starte en ny gæring i det? Kan man det når nu alkohol % er høj på 16 % ?
Hvordan kan det være at min gæring er noget til ende med en alkohol % på 15-16 % også der stadigvæk er højt sukker indhold?
Højt sukker indhold
-
- Indlæg: 915
- Tilmeldt: 2. apr 2014, 12:57
- Geografisk sted: 7451 Sunds
Re: Højt sukker indhold
Det er sikkert din gær der har givet op over for alc%, tilsæt en hedvinsgær for at få brugt sukkeret.
keep it simple !
Re: Højt sukker indhold
fjorgensen skrev:Det er sikkert din gær der har givet op over for alc%, tilsæt en hedvinsgær for at få brugt sukkeret.
Nu hvor den har haft gæret og der er brugt sukker, vil du så anbefale ligeså meget gær, som hvis det var en ny brug eller måske en halvering af gæren?
-
- Indlæg: 915
- Tilmeldt: 2. apr 2014, 12:57
- Geografisk sted: 7451 Sunds
Re: Højt sukker indhold
Tror jeg ville tilsætte et helt brev.Galinn skrev:fjorgensen skrev:Det er sikkert din gær der har givet op over for alc%, tilsæt en hedvinsgær for at få brugt sukkeret.
Nu hvor den har haft gæret og der er brugt sukker, vil du så anbefale ligeså meget gær, som hvis det var en ny brug eller måske en halvering af gæren?
keep it simple !