manglende c02
manglende c02
Hej, har for 2 mdr. siden brygget en Samuel Adams Boston lager klon, den har nu stået 1 mdr. og skulle have lavet co2 , men når jeg lukker en op er den fuldstændig flad,den er carboneret med 6g l , har nogen en mulig forklaring. kristian.
Re: manglende c02
Har den stået ved stuetemperatur og lavet co2?kristian skrev:Hej, har for 2 mdr. siden brygget en Samuel Adams Boston lager klon, den har nu stået 1 mdr. og skulle have lavet co2 , men når jeg lukker en op er den fuldstændig flad,den er carboneret med 6g l , har nogen en mulig forklaring. kristian.
---
Imod tåber kæmper selv guder forgæves
Imod tåber kæmper selv guder forgæves
Re: manglende c02
Hej Kristian
Øv, det er en ærgerlig overraskelse.
Hvad var vægtfylde da du flaskede, og hvad er den nu?
Hilsen
Freund
Øv, det er en ærgerlig overraskelse.
Hvad var vægtfylde da du flaskede, og hvad er den nu?
Hilsen
Freund
Re: manglende c02
Ja den har stået ved 20 graders varme i over 3 uger, vægt, den blev flasket da FG lå på 1012 , målt over 3-4 dage.
- GeheimBrau
- Indlæg: 159
- Tilmeldt: 2. apr 2017, 10:24
- Geografisk sted: 2690 Mosede Strand
Re: manglende c02
Har du prøvet at åbne een fra "den anden ende" af kassen?
Jeg glemte en gang at røre karboneringssukkeret (forsigtigt) rundt, så jeg havde både flade (de sidst flaskede) og bottle-bombs (de først flaskede)...
Jeg glemte en gang at røre karboneringssukkeret (forsigtigt) rundt, så jeg havde både flade (de sidst flaskede) og bottle-bombs (de først flaskede)...
GeheimBrau
/Gert
/Gert
Re: manglende c02
Jeg prøver igen: Hvad er vægtfylden nu?
Jeg spørger for at opklare hvor sukkeret er blevet af - ligesom Geheim er ved :-)
Hilsen
Freund
Jeg spørger for at opklare hvor sukkeret er blevet af - ligesom Geheim er ved :-)
Hilsen
Freund
Re: manglende c02
jeg har lige målt vægtfylden den ligger på 20 øchle , glemte at skrive at jeg har omrørt den inden flaskning.
Re: manglende c02
Hvis FG var 1.012 og din måling nu er 1.020, er din gær tilsyneladende gået i strejke.
Den tilbageværende sukker kan forklare det flade fornemmelse i øllet.
Prøv at give flaskerne en rusketur, så gæren bliver hvirvlet op, og stil dem varmt i 14 dage.
Hilsen
Freund
Den tilbageværende sukker kan forklare det flade fornemmelse i øllet.
Prøv at give flaskerne en rusketur, så gæren bliver hvirvlet op, og stil dem varmt i 14 dage.
Hilsen
Freund